Ne reaguju mi prednji konektori za zvuk (mic i sluske) dok zadnji ulazi/izlazi rade normalno. Na ploci imam konektor JAUD1 i tu je spojen konektor AC`97. Postoji konektor HD AUDIO koji je verovatno nosilac signala prednjeg zvuka, ali jedino gde vidim da bi mogao da se utakne je bas taj JAUD1 koji je zauzet. Da li ovo znaci da ne mogu da imam signal napred bez prerade tih kablica i konektora i kako bih mogao da preradim da ne napravim kratki spoj ili tako nesto? Jel` postoji adapter za ove stvari?
Ili mozda da utaknem HD AUDIO umesto AC`97? ________________________________________________ 955, PC6790, 870-C45, PAT8/1333, HIT1TB, LC600H, TTV3
Riltek integrusa. Znaci, ako ustekam HD AUDIO umesto AC`97 imacu signal i na prednjim i na zadnjim konektorima?
Hteo sam da probam to, naravno, al` nisam bio siguran pa da nesto ne z.... ________________________________________________ 955, PC6790, 870-C45, PAT8/1333, HIT1TB, LC600H, TTV3
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.