1*-Ne mogu nikako da poteram stereo zvuk na 5.1 sistemu koristeci wmp dok na ostalim plejerima fercera bez problema, cak mi se desava da pesma stane na polovini na wmp-u. pokusah da se igram drajverima, uni xonar audio, ac3, ffdshow ali nista ne pomaze. 2*-I desava mi se da mi zvucnici zapucketaju kao izgrebana ploca ponekad, menjao zvucnike, kupio neintegrisanu audio (jbg znam da nije neka cena ali koliko sam mogao) ali zlokobno pucketanje se i dalje cuje. Imama logitech z-530 5.1.
Prvo navika, a drugo daljinski mi je fab podesen za windows media i trece opsesivna kompulzivnost, bicu ubedjen da nesto nije ok dok ga ne sredim
Zapucketaju povremeno, bez ikakvog pravila, pokusao sa drugim zvucnicima isto, kupio zvucnu isto, cimao kablove, probao sve moguce, dizao kablove da im mozda ne smeta struja, ... sta ne i opet iritantno pucketaju,
Jel`to pucketanje samo preko WinAMP-a ili sa svih plejera? ________________________________________________ 955, PC6790, 870-C45, PAT8/1333, HIT1TB, LC600H, TTV3
to pucketanje ume da se javi kad se zezne latencija karte, meni se to jednom desilo, da li je pobrljavio sistem or what ne znam ali sam spicio reinstal, nema to veze sa zvucnicima,da te nije nesto klepilo, probaj da skines drajvere sa driver sweeperom ili nekim slicnim programom pa instaliraj nove, pogledaj zauzece CPU dok ide pesma
kao sto rekoh, nema veze sa plejerima, pucketa i na screensaver i na bilo sta, znaci konstantno se javlja pucketanje, radio reinstal, skinuo nove playere i nista,..
probaj u podesavanjima drajvera da nadjes opciju za latenciju, i povecaj je, ako ne uspes, instaliraj ASIO drajvere, tamo ces je naci sigurno... gadjaj na oko 64ms, tad ne bi trebalo da pucketa sta god da radis na kompu...
Ne valjaju ti zvucnici. Koliko sam shvatio kupio si Asus zvucnu, a pucketanje je nastavilo da se desava i posle instaliranja neintegrisane zvucne (Asus Xonar). To si napisao gore.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ahhh sorry. Ako ti pucketa integrusa i Asus Xonar na razlicitim zvucnicima, onda ne znam sta je problem (ploca?). Ako je samo do Asus-a, probaj neke novije ili starije drajvere, ima kod njih na sajtu poredjano po verzijama.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: :: :: @philaemos, probah is sa drugim zvucnicima, isto pucketaju, znaci nije do njih.
ma drndao i drajvere, od asuspvih do nekih uni xonar, pucne pa pucne, kao da sto bi rekli majstori `smercuje negde`. fuck, nije valjda do ploce.
razmisljam, ako je otisla integrusa, nije valjda otisao i PCI na kome je xonar, onda bi se videlo i na ostalim komponentama i samom radu racunara, ali sve ostalo je ok, nekako bi pre povezao problemom u napajnju, ma ne znam ni ja, verovatno lupam.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.