Imam mp4 dunlop plejer, ali problem je u tome sto slusalice gube kontakt, a nije do njih, probala sam vise komada. Da li neko zna kako da pokusam da ga popravim ili bar gde u BGu mogu da odnesem da pogledaju to. U garanciju se ne uzdam, mp4 je iz Svedske xD
:: :: Imam mp4 dunlop plejer, ali problem je u tome sto slusalice gube kontakt, a nije do njih, probala sam vise komada. Da li neko zna kako da pokusam da ga popravim ili bar gde u BGu mogu da odnesem da pogledaju to. U garanciju se ne uzdam, mp4 je iz Svedske x :: :: Hvala unapred :)
Najpre će biti lutko da ti je upalo neke štroke u konektor ili su kontakti oksidirali jer je plejer bio na vlažnomi, ako ga recimo držiš zadenutog pozadi dok trčiš, jelte. Uzmi malo onog tankog vodenog šmirgla i urolaj ga što čvršće otprilike na debljinu čačakalice pa onda prodžaraj s tim par puta.
Samo treba malo da se sredi. Ako znaš nekoga može da ti to sredi za minut. Probaj da odneseš u neki od servisa ovde. Pitaj u nekoj prodavnici kompjutera da li njihov servis obavlja takve usluge. Možda ti izađu u susret.
Jaooo stari žeMskarošu :P. Možeš ti i sluške da zalemiš :)
Moguće da je i prljavština. Svojevremeno sam dobio telefon Nokia 6021, kao ne radi, neće da se puni baterija, ne može da se gurne punjač u telefon. I šta ti ja uradim, pitate se vi! Lepo tankom iglicom boc, boc, boc, boc, boc, greb, greb i izvadim omanji džađić prljavštine, što iz ulaza za punjenje što iz samog telefona. Boc u struju i radi ko sat i svi su živeli dugo i srećno do kraja života. support normality
:: mogu ja to..ne samo da pogledam nego i popravim: :: :: :: :: :: :: Imam mp4 dunlop plejer, ali problem je u tome sto slusalice gube kontakt, a nije do njih, probala sam vise komada. Da li neko zna kako da pokusam da ga popravim ili bar gde u BGu mogu da odnesem da pogledaju to. U garanciju se ne uzdam, mp4 je iz Svedske x :: :: :: :: Hvala unapred :)
ma kakva prljavstina, valjda devojka zna za toliko, ne moze zbog prljavstine da slusalica gubi kontakt, pfff.. pa znam da lemim sluske, imam preciznu lemilicu i prstice, vec sam to radio, te zato nudim svoju strucnu pomoc, volim da pomazem ljudima pa to ti je
:: Jaooo stari žeMskarošu :P. Možeš ti i sluške da zalemiš : :: :: Moguće da je i prljavština. Svojevremeno sam dobio telefon Nokia 6021, kao ne radi, neće da se puni baterija, ne može da se gurne punjač u telefon. I šta ti ja uradim, pitate se vi! Lepo tankom iglicom boc, boc, boc, boc, boc, greb, greb i izvadim omanji džađić prljavštine, što iz ulaza za punjenje što iz samog telefona. Boc u struju i radi ko sat i svi su živeli dugo i srećno do kraja života :: support normalit :: :: :: mogu ja to..ne samo da pogledam nego i popravim: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Imam mp4 dunlop plejer, ali problem je u tome sto slusalice gube kontakt, a nije do njih, probala sam vise komada. Da li neko zna kako da pokusam da ga popravim ili bar gde u BGu mogu da odnesem da pogledaju to. U garanciju se ne uzdam, mp4 je iz Svedske x :: :: :: :: :: :: Hvala unapred :)
e, ljudi, hvala :) aj pokusacu da procackam ono hahah :) ali ne verujem da je u tome problem...malo se klima onaj otvor, vrv je do toga, ali ne bih da cackam nista :) ako ni to ne uspe, onda cu morati da prihvatim vasu velikodusnu pomoc :P
:: :: :: :: e, ljudi, hvala :) aj pokusacu da procackam ono hahah :) ali ne verujem da je u tome problem...malo se klima onaj otvor, vrv je do toga, ali ne bih da cackam nista :) ako ni to ne uspe, onda cu morati da prihvatim vasu velikodusnu pomoc :P
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.