Ja sam se zezno pa uzeo Microlab, sve to pravi ista junk firma samo nalepnice i bedzevi tudji...sada imam nesnosan pasivan sum jer je pojacalo krs. Samo Altec Lansing, Logitech, Creative i Genius od BEST BUY. Veruj mi vrede!!!
Ne racunaj da ces naci dobar 5.1 istem ispod 100e!!! Koji god da pazarisu ovom cenovnom rangu od navedenih neces omasiti, moj glas ide najpre Altecu pa onda Logitechu...pa ostalima...pogledaj i neki Jazz model ni oni nisu losi...
Covek ti je bukvalno sve rekao. Ja bih samo dodao da ako ti je frka sa finansijama, da je isplativije kupiti neki kvalitetan 2.1 nego neki krs 5.1.
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
:: Voleo bih da cujem i ostale sa foruma :: :: Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitat :: ::
Pratim kolegu! dobar 2.1 jedaleko bolje resenje nego junk 5.1. I za muziku i za filmove i za igre. Za tih 60-70e imas odlicne 2.1 sisteme!!
MiG
:: Covek ti je bukvalno sve rekao. Ja bih samo dodao da ako ti je frka sa finansijama, da je isplativije kupiti neki kvalitetan 2.1 nego neki krs 5.1 :: :: Pozdra :: :: Milo :: :: Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga :: Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga :: Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se :: Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga :: :: :: Voleo bih da cujem i ostale sa foruma :: :: :: :: Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitat :: :: :: ::
creativ 5.1 live stari .. napred_ altetec 220 nazad_hitachi stereo amplifier model HA-J2, zvucnici rft k23 profil garantijem da je ova sirotinska oprema bolja od bilo kog logitecha, alteca..
Logitech X-230 su fenomenalni, verovao ili ne sviraju bolje od cuvenog Alteca 321E a pogotovo od ATP3. Ne deluj tako ali kada ih cujes mislices da slusas neke od 100e+ Creative je dosta losiji, ima ga brat i smeta mi distorzija.
M i G
:: Hvala na savetima,uzecu 2.1 sistem,odabro sam par pa mi samo jos recite za koji da se opredelim :: :: Creative Inspire T310 :: :: Logitech X-23 :: :: Genius SW-I2.1 110 :: :: Hval :: :: Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitat :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.