Zna li neko da li postoji funkcionalna razlika izmedju SB0350 (oem pack) i full pack ove kartice ? Pitam samo za osnovni model ne za Platinum ili PRO verziju. Primena je samo slusanje muzike i zvuk u igrama
Razlika je,koliko sam ja shvatio u tome sto OEM pakovanje nema zvanicnu podrsku Creativa i nisam u uspeo da nadjem drajvere za 5.1 Live novije od onih sto sam dobio uz nju. Bas sam slao i mailove creativu i po nekom broju sa kartice mi je rekao da ta verzija nema zvanicnu podrsku Creativa. Ma pederi,mamu im seljacku,a oce da im kupim?!?Ocu racku malo vise! Uzecu bolje Terratec ili nesto drugo.
OEM je varijanta proizvoda koja se dostavlja sastavljacima racunara, dakle trebala bi da bude ista, samo bez lepog pakovanja, dodatnih diskova i slicnih stvari.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.