Sto se meni pravdas? :D Radi sta hoces... Gde ste moderatori?
:: Izvini, a sta bi trebalo da uradim ? da napisem oglas nadjen ipod u CG, molim vlasnika da dodje do Beograda da ga preuzme? :: :: :: :: Toliko o postenju... x :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: ::
ne pravdam se, samo hocu da ti pokazem koliko je tvoj post u stvari stupidan:) posto smo ista generacija, reci mi kako bi ti ( posten decko ) postupio u ovoj situaciji ?
:: Sto se meni pravdas? : :: Radi sta hoces.. :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: Izvini, a sta bi trebalo da uradim ? da napisem oglas nadjen ipod u CG, molim vlasnika da dodje do Beograda da ga preuzme? :: :: :: :: :: :: :: Toliko o postenju... x :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Kao sto rekoh, boli me uvo... :)))) Posto kazes da je u CG, onda je to druga stvar... A nisam ja u pitanju tako da... radi sta ti je volja... :) I nije stupidan moj post, jer isprva nisi sve objasnio kako treba, tako da je moj post najmanje stupidan... Gde ste moderatori?
:: ne pravdam se, samo hocu da ti pokazem koliko je tvoj post u stvari stupidan: :: posto smo ista generacija, reci mi kako bi ti ( posten decko ) postupio u ovoj situaciji :: :: :: :: Sto se meni pravdas? : :: :: Radi sta hoces.. :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: Izvini, a sta bi trebalo da uradim ? da napisem oglas nadjen ipod u CG, molim vlasnika da dodje do Beograda da ga preuzme? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Toliko o postenju... x :: :: :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Mani coveka... Napali smo ga kao da je haski optuzenik... :D Gde ste moderatori?
:: kad vec pricamo o postenju...hoces li te pare da das devojci :: rekao si `nasla ga je moja devojka:) :: a kasnije `sto da ga ne zavaljam :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
na novac koji planiram da dobijem(30e) dodacu jos neki dinar/evro, i kupi ti joj poklon. bolje je i tako da postpuim, nego da ga drzim u ormaru, gdeec samo skupljati prasinu. prodajom cu uciniti uslugu sebi (potrosicu manje novca nego sto sam planirao), i uslugu kupcu (jer ce dobiti ipod za mnogo manje novca, i on ce sam ustedeti. mozda od ustedjenog novca kupi neki lep poklon nekome od svojih bliznjih)
:: kad vec pricamo o postenju...hoces li te pare da das devojci :: rekao si `nasla ga je moja devojka:) :: a kasnije `sto da ga ne zavaljam :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
,,Jer ce dobiti ipod za mnogo manje novca, i on ce sam ustedeti. mozda od ustedjenog novca kupi neki lep poklon nekome od svojih bliznjih`` - - - - - Kako je to divno :)
neko je divan, a neko nema preca posla, pa, se sprda na racun drugih.
:: ,,Jer ce dobiti ipod za mnogo manje novca, i on ce sam ustedeti. mozda od ustedjenog novca kupi neki lep poklon nekome od svojih bliznjih`` - - - - - Kako je to divno : :: :: ::
tacno,neki problem?? Inace sa ovakvima koji ne znaju da prihvate salu,ne komuniciram,msm na normalan nacin,ali najvishe volim da ih podjebavam. LJudi se drkaju ti dizesh nos i pravish se pametan prema ljudima starijim od tebe(cast izuzecima-mixer)a do juce si jeo pacija govna? Cao
Mislite da cu da preprodam? AKo to mislite, necu jel tako nesto jurim vec neko vreme, a punjac imam za Apple (valjda moze od iPhone 3). _______________________
Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno??
:: Aj mi pusti na mail slike i cenu. Mozda se dogovorimo pa uzmem : :: marko@kraljevo.co :: ______________________ :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: ::
izgubljen na letovanju u CG. Neverovatno da ga nadje srbin i jos clan pc berze. Sjajno. Vec sam se bio oprostio od njega. Vidi mejl, dao sam ti adresu na koju da ga posaljes nekom kurirskom sluzbom. Postarinu placam ja i castim te 1000 dinara koje stavi kao otkupninu.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.