ne postoji konkretno sajt sa lossless muzikom a da je besplatan, imas torente, imas warez pa jedino tako, i da znas da nema toga mnogo.
:: Treba mi neki proveren sajt sa .flac (ili cd) muzikom :: Znaci da su provereno prva izdanja (a ne remasterizovana), da nije transkodovano.. :: :: Hvala
nesto mnogo gnjavi pri ucitavanju, na kraju mi se nije ni ucitao
:: http://avaxhome.ws/musi :: :: Nije sve lossless, ali većina jeste :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Verovatno rade servis, ili ih neko guši. Do sada su ih nekoliko puta obarali konkurenti.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: nesto mnogo gnjavi pri ucitavanju, na kraju mi se nije ni ucita :: :: :: :: http://avaxhome.ws/musi :: :: :: :: Nije sve lossless, ali većina jeste :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
what.cd ali moras da odgovaras na brda pitanja administratoru sajta preko irc-a,bukvalno kao ispit, poslao bih ti invite rado ali sam istrosio sve...inace vredi cimanja...
Sad sam recimo trazio Jefferson airplane na allossless, i imaju samo tri posta i od toga je sve remasterizovano. Avaxhome ne radi. What.cd je provereno dobar ali treba pozivnica.
Avax je proradio. sad sam proverio. Nije radio nekoliko sati.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Hvala vam ljudi, svaka vam dala :: :: Sad sam recimo trazio Jefferson airplane na allossless, i imaju samo tri posta i od toga je sve remasterizovano. Avaxhome ne radi :: What.cd je provereno dobar ali treba pozivnica :: :: Ape vs Flac, jel ima razlike :: :: :: :: ::
nema razlike, oba su lossless s tim da ja ne volim taj ape, konvertujem ga uvek u wav ili flac zbog plejera @mixer, ja vise zanrova, u zavisnosti od raspolozenja slusam ponekad jazz, chill, reggae itd., a nekad metal, rock, a najcesce u zadnje vreme progressive house, ubacim malo i minimal pa tako sta zapadne:)
:: Hvala vam ljudi, svaka vam dala :: :: Sad sam recimo trazio Jefferson airplane na allossless, i imaju samo tri posta i od toga je sve remasterizovano. Avaxhome ne radi :: What.cd je provereno dobar ali treba pozivnica :: :: Ape vs Flac, jel ima razlike :: :: :: :: ::
U teoriji nema nikakve razlike, samo je drukčiji algoritam konverzije. Ako hoćeš najbolji zvuk, skidaj vinil ripove - 24 bit/94Hz. Momci ripuju Audiofile serije long plejki na super Hi-Fi uređajima i uglavnom koriste Wave Lab za obradu. Ima ih puno na Avaxu, koji trenutno nešto štuca, ne radi Search.
Nije lose, samo predugacno pa smori... :) Sto se mene tice... Armin van Buuren, AC/DC, Metallica, Bob Marley tu i tamo D&B ... :) Mada sam poceo da se lozim na dropkick Murphys i Flogging Molly... :)
Meni prosle godine bilo najjace.Posle svih onih kisa,svi padaju,prljavi...Zao mi sto nisam nosio fotoaparat.Aj pozz
:: E nisam ovaj put bio... : :: Taj vikend sam bio u BiH... :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: Sigurno si negde u masi? :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=329veamQOk0
Moj doprinos http://www.hqhiphop.net/, ako iko skusa rap. Nema search, nego je sa leve strane spisak izvodjaca, i uvek ima .flac i .mp3 320.
Od muzike se slusa: Rap, ne ovo danas sto vole mladi, nego kraj `80, `90 i nesto malo iz novog milenijuma. Recimo: Gang starr, Dj Premier, Krs one, Run DMC, House of pain... I naravno Bad Copy i Prti. Od rocka uglavnom neki acid ili tome slicno. Jefferson, Hendrix, Cream, Doors... Ostalo: Rammstein, Django, Soul & Funk,Jazz, `80, Disko, Umetnicka...
da ne otvaram novu temu, zna li neko kako da nateram sound 9 forge da pusti DTS(wav), tj. ime plugin-a ako uopste postoji?
EDiT: cisto ako nekoga zanima, uspeo sam da konvertujem savrseno sa foobar converter-om, FLAC, WAV nebitno, sve RADI i radi u sound forge-u, a probao sam druge konvertore i izgleda da ne prebacuju kako treba jer ne radi u SF-u..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.