Pre neki dan upalio komp i poceo da pricam sa drugom preko skypa da bih skontao da ga ne cujem dobro ili skoro uopste:Prvo smo mislili da je do njegovog mic-a ipak je do mojih sluski.Sad ovo nista nije tako cudno ali ja cujem sve zvukove iz igara,muziku ali ljudski glas jako slabo ili skoro uopste.Nije do skajpa jer recimo upalim neku pesmu na youtubu i cujem samo muziku a glas jako slabo.
Moze da bude sve i svasta, ali deluje kao podesavanja u samom skype-u ili windowsu
Cackaj skype , mozda je stisan zvuk Cackaj podesavanja za zvuk u windowsu
Meni se desava da se baguje slicno kada ukljucim zvucnike koji na sebi imaju ulaz za mikrofon i sluske a onda ubadam mikrofon u kuciste ili u tastaturu (i ona ima ulaz za slusalice+mikrofon)
Ukljuci mikrofon od slusalica direktno u kuciste pozadi - u plocu pa probaj tako.
Koji win imas inace, imas zvucnike ukljucene gde ubadas slisalice , napred u kuciste nazad u plocu ili u zvucnike koju zvucnu kartu imas itd...?
Ako se ne snadjes dodacute ja kad dodjem sa posla na skype pa cemo da probamo odmah direkt da resimo
Poz!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz GPU: 470 gtx Gigabyte MBO: AM3+ 970 Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU: LC power 600w CpuCooler:Titan Vanesa Pacov:Mx518
Uzmi sluske i polako savijaj kabel od njih do prikljucka. Proveri i prikljucak jer ako nije dobro nalegao ili nema dobar kontakt, desi se da dobijes samo muziku i jaaako tih glas, bas kao karaoke. Takodje proveri i potenciometar za jacinu na sluskama, ako ga sluske imaju uopste.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
jer mi se cini da se kabel sto ide u njih nesto izvukao.Kad povezem zvucnike sve bude normalno Sta mislite jel moguce da je fizcki kvar posto sam probao i na drugom kompu i tamo je isto.Ponekad se na trenutke popravi kad gurnem kabel unutra malo jace.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.