Ja kad moje pojacam na nekih 60-70% ne moze da se sedi pored njih a cuju ih (i to oho-ho kako ih cuju i komsije sa gornjeg i donjeg sprata), malisani kidaju, na stranu sto im je zvuk kristalno cist i pri najacim podesavanjima
:: Isti ti je to djavo.. :: :: 5.1 je vec nesto za igranje :: a bilo sta tipa stereo ili 2.1 to je isti djavo :: :: Uzmi bilo sta , ne bacaj pare , :: odradice ti posao , sem ako ne planiras da pojacavas do daske.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
Jebo` me pas što pokloni sestri onaj Panasonic stub, pa me sada teroriše svojom idiotskom muzikom...Sad ću morati da skupljam pare za nešto čime ću neutralisati glas onog pedera Mike koji mi ceo dan zavija iz njene sobe!
Recimo Blueberry SW-M23.Sestric ih kupio pre par meseci i stvarno sam se prijatno iznenadio kvalitetom zvuka.Vidim da sad mogu da se nadju za 2200-2300 din.
MSI 790FX GD70 AMD Phenom 965 C3+ CM TX3 2x2GB Hyper X @1600 CL9 Power Color 6790 1GB Barracuda 1TB LC Power Lc 6650 GP3 V2.3 Chieftec big black
Upravo tako uzmi bilo shta jeftino tipa 500-600din., ili ako imash neki stub nakachi zvuk da ide preko stuba...
:: Isti ti je to djavo.. :: :: 5.1 je vec nesto za igranje :: a bilo sta tipa stereo ili 2.1 to je isti djavo :: :: Uzmi bilo sta , ne bacaj pare , :: odradice ti posao , sem ako ne planiras da pojacavas do daske.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.