Audigy platinum (sb0090) vs Audigy 2 platinum(sb0240)
STRANA 1 OD 1
Millance82
19.07.2011. 00:05
T37342
status: user broj poruka: 578
E ovako interesuje me da li je neko koristio ove dve zvucne karte, posto se dvoumim koju da uzmem , razlika je u ceni e sad da li je i u zvuku, imam z5500 i ne planiram vise da ih slusam na integrusi! Zanaci i jedna i druga varijanta su sa pozlacenim konektorima Koristim WIN 7 64 Thanx
:: E ovako interesuje me da li je neko koristio ove dve zvucne karte, posto se dvoumim koju da uzmem , razlika je u ceni e sad da li je i u zvuku, imam z5500 i ne planiram vise da ih slusam na integrusi! Zanaci i jedna i druga varijanta su sa pozlacenim konektorim :: Koristim WIN 7 6 :: Than ::
imam audigy 2 zs i Windows7 x64 sve radi extra sa creative T7900 zvucnicima, kooristim modovane drajvere...
audigy 2 zs treba da je oko 2500din, mislio sam da prodam svoju kartu i uzmem x`fi ali realno nema potrebe shto bi neko rekao jedino shto bi primetio je manjak kesha u dzepu .=)
aj ne lupaj molim te, pricas gluposti, svaki put napises nesto malo a glupo, a bas si ti osetila jacinu zvuka sa svojim slusalicama @Millance, uzmi slobodno x-fi extreme music, nema potrebe da bacas pare za skuplju karticu, ta ce ti zavrsiti posao, naravno stoji da je bolja HD, ali nije tacno da ti `zvuk nece biti toliko jak sa karticom od 80eu` o boze kakav kreativan komentar
:: :: Koliko kostaju te kartice, obe su super.....gde si uspeo da ih nadjes? Btw X-Fi ako nije HD titanium( ona najskuplja) zvuk ti nece biti tako jak :: ::
:: :: imam audigy 2 zs i Windows7 x64 sve radi extra sa creative T7900 zvucnicima, kooristim modovane drajvere.. :: :: audigy 2 zs treba da je oko 2500din, mislio sam da prodam svoju kartu i uzmem x`fi ali realno nema potrebe shto bi neko rekao jedino shto bi primetio je manjak kesha u dzepu .=)
19.07.2011. 12:17
status: user broj poruka: 578
Ja sam koristio pa creativ kartica, prvo audigy se koja nema veze sa vezom ali je bolja od integruse zasigurno, ona neku XiFi koja je ista kao ova audigy se, pa sam nakon toga koristio XiFi xtreme audio pci-e koja nije bila tako losa ali znam da je u to vreme moj drug imao tako neku audigy sa tim pozlacenim konektorima i bio sam odusevljen zvukom, e sad ne bi da nesto bacam novacm posto su ove dve tu 15-20e
:: Ja sam koristio pa creativ kartica, prvo audigy se koja nema veze sa vezom ali je bolja od integruse zasigurno, ona neku XiFi koja je ista kao ova audigy se, pa sam nakon toga koristio XiFi xtreme audio pci-e koja nije bila tako losa ali znam da je u to vreme moj drug imao tako neku audigy sa tim pozlacenim konektorima i bio sam odusevljen zvukom, e sad ne bi da nesto bacam novacm posto su ove dve tu 15-20e :: :: ::
Kartice imaju oznake kao reklama za wanish extreem inteligence white formula detection :D :D :D :D :D mislim da su najbolje extreem gamer fatality champion platinum edition :D :D :D :D
Re: Re: Audigy platinum (sb0090) vs Audigy 2 platinum(sb0240)
19.07.2011. 16:56
status: user broj poruka: 3277
Auuu pa ja nisam obratio paznju ti Millance82 imash Z5500 trazi muzicku kartu koja ima digitalni izlaz, Audigy2 ZS(25e polovan) ima : http://goo.gl/igl1L , ili se istegni za neki x-fi 70-80evra kaoshto reche Milunka...
:: Imas sistem od 350 evra, a stekas se za zvucnu do 20 evra... :- :: :: To ti je kao da si kupio ferrari,a vozis se na celavim gumama, i stekas se za nove. :- :: :: :: :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F238 :: :: :: Ja sam koristio pa creativ kartica, prvo audigy se koja nema veze sa vezom ali je bolja od integruse zasigurno, ona neku XiFi koja je ista kao ova audigy se, pa sam nakon toga koristio XiFi xtreme audio pci-e koja nije bila tako losa ali znam da je u to vreme moj drug imao tako neku audigy sa tim pozlacenim konektorima i bio sam odusevljen zvukom, e sad ne bi da nesto bacam novacm posto su ove dve tu 15-20e :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.