Imam neku kombinaciju za neke zvucnike ali su plasticne kutije i neka bar meni nepoznata marka pa bih voleo vase misljenje. Inace lik kaze da se cuju i rade extra. trosistemsci su... marka Suntar....
Ako je isti model kao sa linka sto je postavio @gavra, onda ne vrede ni za go q. Plastikaneri + plitki, ne bih ni zeleo da cujem kako bi to zvucalo, bolje reci krestalo. Po mome, begaj od toga.
:: Imam neku kombinaciju za neke zvucnike ali su plasticne kutije i neka bar meni nepoznata marka pa bih voleo vase misljenje. Inace lik kaze da se cuju i rade extra. trosistemsci su.. :: marka Suntar.... ::
Sudeci na osnovu izgleda zadnjeg dela kutije, radi se o zvucnicima
19.06.2011. 20:57
status: user broj poruka: 11001
pogodnim za ozvucavanje nekih, izrazito skucenih prostora (automobil i tome slicno). Bezi od toga ako ti je cilj nabavka Hi-Fi zvucnika za slusanje u sobi 5m x5m x220cm i vecoj...
pirincane membrane ? ako su kao gavrini .. i kostaju 1000 din .. 4oma odlicni su za traktor ..
zvucnici su kao oni sto se stavljaju u kasetofone .. mala snaga i jedva koji db preko 80 .. lepo to svira ako ces da slusas radio na njima umerene jacine .. nema veze sto su plasticne jerbo ima bas reflex otvor .. pa nema pritiska u njima .. a ako ih neusrafis u zid ima da skacu po sobi
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647251. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.