U pitanju je Apacer audio steno AU232, posto je imao odredjenih problema u radu, htedoh da ga izfleshujem, skinuo sam softwer sa njihovog sajta i onda se desilo sta se desilo. Softwer sada posle, nestanka Non fat particije u kojoj se nalazio drajver za plejer, pokazuje da on umesto 4 giga slobodnog prostora ima samo 626MB raspolozivih ali ipak vidi d je on od 4 gb. Elem. Ima mnogo bunarenja da se ovo cudo vrati u zivot ali sam potrosio vec nekoliko sati zivota i nista nisam postigao pa eto, pitam, da li ima neko da zna, tipa ovo ono i tako onako pa ovako i onda...... radi. Prioritet je kreiranje non fat particije...Hvala unapred!
ne mogu da nadjem na netu ali probaj pogledaj uputstvo, da li ima neki vid resetovanja, ja sam tako na sony-ju zeznuo particiju i morao sam da uradim resetovanje na fabricka podesavanja i sve se lepo vratilo kako je bilo, trebalo bi i Apacer da ima tu varijantu.
:: U pitanju je Apacer audio steno AU232, posto je imao odredjenih problema u radu, htedoh da ga izfleshujem, skinuo sam softwer sa njihovog sajta i onda se desilo sta se desilo. Softwer sada posle, nestanka Non fat particije u kojoj se nalazio drajver za plejer, pokazuje da on umesto 4 giga slobodnog prostora ima samo 626MB raspolozivih ali ipak vidi d je on od 4 gb. Elem. Ima mnogo bunarenja da se ovo cudo vrati u zivot ali sam potrosio vec nekoliko sati zivota i nista nisam postigao pa eto, pitam, da li ima neko da zna, tipa ovo ono i tako onako pa ovako i onda...... radi. Prioritet je kreiranje non fat particije...Hvala unapred ::
poslao link jos pre neki dan...I mucim se sa istim vec 15 sati. Znam da je osnova svega napraviti non fat particiju ali mi ne polazi za rukom. Sa hirensom jos uvek nista nisam probao mada hocu....Hvala.
posle jedno 80 sati dr*anja, resenje je u sustini prosto. Upotrebi se njihov softver ali je pasword dva puta space(**) takodje, mora da se u malom prozorcicu ukuca koliko bad blocks da izbrise. I onda se lepo isformatira i upishe now firmver. Najbitnije je da radi kao nov i ne baguje takodje ima i bolji zvuk. Eto.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.