Pazi, nemo` da se ljutiš, ali prvo se proveri, kako si utvrdio da je izlaz. Odnosno, da li si otklonio sumnje da je u prekidu kabl, džek ili ženka džeka u samom izlazu? Ovo potonje je posebno podmuklo, jer se opruge nekada iskrive ili zaglave, pa ne prave dobar spoj ili ga ne prave uopšte... eh, ako si to 100% utvrdio, dobrodošla su daljnja pallamuđenja. Nekako mi neverovatno da je rikavela samo jedan surround izlaz, ali je moguće... Usput, da li si probao da isključiš surround i da forsiraš tip rada 2.1, gde rade levi i desni zvučnici kao levi i desni sateliti običnog 2.1 sistema, pa da li onda skiči zvučnik ili je mutav?
Ubi Xoro kapetan-Ramona pršte zvučnik ko vrh u kurtona
Tako ti i treba brate Ish kad gledaš tu avanturustučku fikciju na najjače, da vidiš tek kad tri musketara zaurlaju u pijanom zanosu, tu puca i svemoćni logitech. Moje mišljenje u vezi svega toga je da će vreme purrhaps garantovano da se prolepša do kraja nedelje, mislim prolepša po mišljenju većine, lično više volim zimu...
U vezi zvučnika sigurno si već probao da zameniš kablove desnom i levom, drugo štogod mi pored otvaranja ne pada na um. Što reče Pisko džekovi i njihove lepše polovine su prvi na tapetu.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Imaju vec cetiri godine a njegov vufer nisam koristio vise od dva meseca, sve vreme su bili prikaceni posebni bass-evi.
E sad sto se provere tice samo ono osnovno 2 ili 5 kanala, gajtani i zamena zvucnika medjusobno. I ja koliko znam ako ode odlazi sve a ne samo jedan izlaz i to surround koji je najmanje pod opterecenjem.
Znaci Pisko druze mislis da bi cak i stipaljka mogla biti problem?
Al ajd, pošto svi znamo da se žirafi kijavica leči od glave, tako i ti kreni lagano od periferije ka vuferu, ni meni nešto ne miriše da ti je crkao samo jedan kanal.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: distorzija ne postoji uopste :: :: Imaju vec cetiri godine a njegov vufer nisam koristio vise od dva meseca, sve vreme su bili prikaceni posebni bass-evi :: :: E sad sto se provere tice samo ono osnovno 2 ili 5 kanala, gajtani i zamena zvucnika medjusobno. I ja koliko znam ako ode odlazi sve a ne samo jedan izlaz i to surround koji je najmanje pod opterecenjem :: :: Znaci Pisko druze mislis da bi cak i stipaljka mogla biti problem ::
Otvori i vidi koji su izlazi, mozda imas 3* po jedan stereo chip, mada u vecini slucajeva ode ceo, tj 2 kanala, da li komplet prednji, zadnji ili cent.+woof.
Neke sklj 5.1 sisteme koje sam radio su chipovi od po max 200-njak din - ima gi raznih oznaka. Razlog crkavanja je lose osradjeno hladjenje, zamisli stave 1cm kvadratni nekog tankog lima na chip + kad se sistem malo otpanji...ode na 180c
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.