Hocu da kupim zvucnu karticu pa mi traba vasa pomoc. Najvise bi izdvojio do 9000 din. Imam Logitech X-540. Kartica bi se koristila uglavnom za Igre,Muziku,Filmove.
Vidim da se moze uzeti: CREATIVE X-FI Titanium, ASUS XONAR DX/XD/A ASUS Xonar D1/A ASUS Xonar DS/A
Sta preporucujete od ovog za moje navedene potrebe?
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800,X-755FS
neces pogresiti ako uzmes X-Fi titanium, to ti garantujem, a za ove ostale ne znam, necu da tvrdim jer nikada nisam probao xonar. Na xendzu nemoj uopste obracati paznju jer nema pojma o cemu prica, X-Fi je za Audigy mama i tata, sto se softvera tice, tehnologije, procesora zvuka itd. Entuzijasto sa sluskama, barem reci na koji model Audigy mislis a ne `onaj skuplji model`..
Znaci matori titanium-a da uzmem. Jos nesto kolko je ta titanium losija od najboljeg modela X-Fi ? Znaci po specifikacijama,kolko je napredna ova CREATIVE X-FI Titanium!
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800,X-755FS
pazi, nisu sad neke ubi boze razlike sa ostalim kartama, ali ako uporedjujes npr. sa Creative x-fi HD onda ima razlike, ali takodje i u ceni, imas na creative sajtu sve informacije pa pogledaj, nemam vremena da uporedjujem sada. @Sky, jeste mozda ali veruj mi to se ne primecuje ne surround sistemima vec na nekim profesionalnim studijskim zvucnicima kakav zvuk koja ima, svaka karta (asus, creative) ima na svoj nacin specifican zvuk, vise je stvar ukusa nego kvaliteta.
:: Znaci matori titanium-a da uzmem :: Jos nesto kolko je ta titanium losija od najboljeg modela X-Fi :: Znaci po specifikacijama,kolko je napredna ova CREATIVE X-FI Titanium :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 T :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: CHIEFTEC CFT-750-14CS 750 :: SAMSUNG T22 :: LOGITECH X-54 :: A4 TECH G800,X-755F :: ::
X-fi ima samo jedan `mali` problem ako koristis win7.Jos uvek nisu resili problem sa line in/mic flexi jack-om. to jest, ne radi. Posedujem doticnu, nadji na forumu temu ako zelis blize info. Inace, zvuk je savrsen.....
ja znam da ima problem sa X-fi extreme audio, ali za ovu i sedmicu ne znam, jesi probao sa kx drajverima?
:: X-fi ima samo jedan `mali` problem ako koristis win7.Jos uvek nisu resili problem sa line in/mic flexi jack-om. to jest, ne radi. Posedujem doticnu, nadji na forumu temu ako zelis blize info. Inace, zvuk je savrsen.... :: :: ::
Ne znam sta da ti preporucim, ali mogu da ti kazem kakva je moja zvucna. U pitanju je Asus Xonar D1: -Izuzetno kvalitetno odradjena, malog profila, pozlaceni konektori, releji koji ti fizicki ukljucuju iskljucuju ulaze/izlaze (koristim hi-fi pa je meni to bitno, jer tako isto funkcionise i moje pojacalo, sto se meni svidja). -Softver ima podrsku za Windows 7 x64, radi lepo, ima dosta opcija. -Zvuk je odlican (slusam muziku, ne igram igrice), a najbitnija stvar je kada pojacas zvuk do kraja na pojacalu, a ne pustis nikakav zvuk, sum se prakticno ne cuje, jedva kada primaknem uho zvucniku. Znaci odnos signal/sum ubija kako je dobar. -Izlaz za sluske je poprilicno jak, jer kartica ima pojacalo za sluske. -Kakva je karta za igrice i 7.1 zvucnike ne znam, jer koristim stereo pojacalo i slusam muziku, tako da je za moje potrebe odlicna.
Srecno sa kupovinom.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.