Pozdrav za sve na forumu,treba mi mala pomoc. Od skoro imam doticnu mikro liniju koja radi perfektno ali nazalost nemam daljinski za nju tako da nemogu sve funkcije da koristim i podesim pa me zanima dali neko mozda ima da proda daljinski ili dali mozda moze sve da se podesi i bez njega,ja sam sve isprobao sto sam znao ali nisam uspeo,Hvala svima unapred na pomoci.
Ako imas na njoj da pojacavas/smanjujes bass/treble onda vozi tako, jer obicno bez daljinca si uskracen samo da postavis nekakvo budjenje, program, redosled numera i takve gluposti koje se 99% nikad ni ne koriste. Ako kojim slucajem ne mozes podesavati equalizer, memorisati radio stanice i sl., ostaje ti da probas sa nekim univerzalcem...Ako ni to ne upali onda ona teza varijanta, a to je da juris nekoga ko ima isti model, uzajmis od njega i kupis univerzalac koji ima opciju ubacivanja tj. preslikavanja frekvencija u njega. Mozda da pogledas po prodavnicama, pa ako je jos aktuelan model i imaju ga na stanju, zamolis ih da ti daju daljinac, pa na licu mesta obavis ubacivanje frekvencije u univerzalac.
P.S. De ti je original daljinac? Jel polomljen/neispravan ili ga jednostavno nemas?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Pozdrav za sve na forumu,treba mi mala pomoc :: Od skoro imam doticnu mikro liniju koja radi perfektno ali nazalost nemam daljinski za nju tako da nemogu sve funkcije da koristim i podesim pa me zanima dali neko mozda ima da proda daljinski ili dali mozda moze sve da se podesi i bez njega,ja sam sve isprobao sto sam znao ali nisam uspeo,Hvala svima unapred na pomoci.
:: Ako imas na njoj da pojacavas/smanjujes bass/treble onda vozi tako, jer obicno bez daljinca si uskracen samo da postavis nekakvo budjenje, program, redosled numera i takve gluposti koje se 99% nikad ni ne koriste. Ako kojim slucajem ne mozes podesavati equalizer, memorisati radio stanice i sl., ostaje ti da probas sa nekim univerzalcem...Ako ni to ne upali onda ona teza varijanta, a to je da juris nekoga ko ima isti model, uzajmis od njega i kupis univerzalac koji ima opciju ubacivanja tj. preslikavanja frekvencija u njega. Mozda da pogledas po prodavnicama, pa ako je jos aktuelan model i imaju ga na stanju, zamolis ih da ti daju daljinac, pa na licu mesta obavis ubacivanje frekvencije u univerzalac. :: :: P.S. De ti je original daljinac? Jel polomljen/neispravan ili ga jednostavno nemas :: Upravo to ,nemam ga u opste a ovo sto si rekao u vezi podesavanja naprotiv bas mogu da pristupim opcijama za sat,budjenje itd. a nemogu ekvilajzeru,memorisanju stanica i mnogo cemu jos ali pokusacu nesto da nabavim,ne odustajem,u svakom slucaju hvala :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Pozdrav za sve na forumu,treba mi mala pomoc :: :: Od skoro imam doticnu mikro liniju koja radi perfektno ali nazalost nemam daljinski za nju tako da nemogu sve funkcije da koristim i podesim pa me zanima dali neko mozda ima da proda daljinski ili dali mozda moze sve da se podesi i bez njega,ja sam sve isprobao sto sam znao ali nisam uspeo,Hvala svima unapred na pomoci.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.