Pozdrav svima. Da li moze neko da mi kaze kako bih mogao da povezem zvucnike od muzicke linije sa racunarom kako bih slusao pesme sa kompa direktno. Znate da se zvucnici od linije zavrsavaju samo golim kablovima koji se ubace pozadi u spojnike od linije, a zvucnici od racunara imaju poseban prikljucak za kuciste. Jel ima negde da se kupi nastavak kojim bih zvucnike od linije povezao sa kucistem racunara ? Ili je to nemoguce. Dosadilo mi da stalno narezujem pesme sa racunara na CD kako bih slusao muziku na kvalitetnim zvucnicima. Hvala unapred. Pozdrav od Arsena. :-)
baci pogled na ulaze u muz.liniju .. ukoliko nije iz doba krede .. trebalo bi da ima makar CDin .. pa spojis audioOUT sa zvucne kartice na CDin na liniji .. ili AUX ulaz ..
za ciji rad je potrebna linija, nikako. Liniju sa kompom, mozes ukoliko ima audio ulaze. U tom slucaju, neizbezno je, da linija bude u funkciji. Ukoliko nemas audioulaze, morao bi da budzis... Izvodljivo je, ali nezahvalno...
Cao drugari. Hvala na komentarima. Pogledao sam liniju i ima sa strane dva ulaza, posmatrano s leva udesno, jedan crveni i jedan beli pored koga pise AUX/CD IN. Ako dobro razumem, da li mogu da nabavim kabl koji povezuje kuciste kompa (mislim da je zeleni ulaz) sa ovim AUX/CD IN i da kad ukljucim liniju, samo preko racunara pustim muziku ? Ili nisam dobro razumeo. Ima logike sto kaze jedan od vas da je glupo spajati zvucnike linije direktno sa kucistem racunara, a to se i vidi po kablovima zvucnika (po dve gole zice). Ajde javite mi sto pre posto je nedelja pa da kupim kabl ako ima. Pozdrav od Arsena. :-)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.