Problem je što imam slušalice, dobre su, lepo se čuje muzika i udobne su ali je kabl veoma kratak pa kad ih stavim mp3 player mi dođe negde u predelu stomaka pa kad hodam on poskakuje i mene to nervira. Ako ga stavim ispod majice onda izgleda kao da imam aliena u stomaku koji samo što nije iskočio.
Hteo bih da napravim mali produžni kabl od barem jedno pola metra kako bih držao mp3 player u džepu. Imam bananicu i imam kabl od zvučnika sa priključkom za bananicu. To je ovaj kabl.
Sta bih ja uradio: 1. ili bih cviknuo taj kabl i nastavio ga koliko treba.(a ne treba pola metra jer ces ga onda drzati u carapi).Ipak je manja budza lepo izolovan nastavljen kabl nego dupli dzek za sluske, a ti ga svejedno nastavljas. 2. ili bih kupio sluske sa duzim kablom. 3. ili bih zalepio selotejpom mp3 plejer ispod miske tako da se ne vidi ispod majce.(jedina mana je ako ne koristis neki stick ili roll on, ne bi smeo da prineses posle taj mp3 blizu nosa) :)
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i jedna razlicita! :)
Jesi razmisljao da kupis takav produzni? Ja sam kupio jedan takav produzni sebi, ako si iz bg imas ga na pocetku Vladetine ulice mala prodavnica sa desne strane.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.