dvoumim se izmedju Logitech Premium Stereo Headset i Creative Labs HQ-1300 trebaju mi slusalice za skype i za gledanje filmova + naravno igrice. koja je vasa preporuka za neke slusalice do 30e(ako bas mora moze malo vise).Samo neke slusalice koje idu preko celog uveta.Da li te slusalice koje idu prekouveta imaju neku vrstu ventilacije?
Pazi, ako ti nije bitno da slusalice imaju i mikrofon, ako hoces bas bas kvalitet, odes lepo u neku radnju gde se prodaju artikli brendova kao sto su Technics, Sony, Panasonic...itd. i tamo lepo za te pare, ili dodas jos malo, pazaris stvarno kvalitetne slusalice(velike-preko celog uveta, jako udobne) i uzivas u kvalitetnom zvuku! Ja sam tako uzeo pre nekoliko godina za nekih 40-setak evra Technics slusalice koje stvarno u potpunosti opravdavaju tu cenu(ima i jeftinijih), a zaista do sada nisam naisao na slusalice za komp koje bi po kvalitetu zvuka mogle da im pariraju(dakle sve ti govorim iz iskustva)!
P.S.: Na trgu Nikole Pasica imas veliku radnju(ne mozes je promasiti) gde sam i ja pazario moje.
i mene interesuju slusalice za pc, ali bezicne. kiki ako ides po gradu, vidi izbor i cene, pa napisi molim te. volela bih longitech jer ipak mislim da su najbolji. svaki savet je dobrodosao :)
ja mislim da su ove sony sluske bolje od bilo kojih logitech.ortak je kupio sluske i stvarno su odlicne.mogu da ti pucaju pored glave neces cuti. kvalitet izrade je odlican i imas domet od 100metara i da sto se tice sluski ove su jako lagane 300g sa obzirom da su bezicne
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.