Imam program Traktor 2,instaliran je i radi,ali ne cujem zvuk iako sam menjao skoro sve opcije na audio podesavanjima.Da li znate kako ga podesiti da se radi? Koristim win 7 32.
Koja ti je zvucna karta? Probaj da podesis u `audio setup-u` tvoja karta+(direct sound), pa ako sljaka onda nije Asio dobro podesen. Najverovatnije je podesen da ide preko HD digital, umesto HD audio output.
pogasi sve sto ti `uzima zvuk` player na kome slusas, browser ako imas klip ili pesmu pustenu jer onda okupiraju zvucnu i ne moze da se prebaci na ASIO, bar je kod mene tako
Tako je. ASIO4ALL ne može da sprovodi zvuk sa više aplikacija u output. Samo sa jedne.
Ugasi taj mesendžer i daj skinšot podešavanja za ASIO4ALL. Audio setup - settings.
:: pogasi sve sto ti `uzima zvuk` player na kome slusas, browser ako imas klip ili pesmu pustenu jer onda okupiraju zvucnu i ne moze da se prebaci na ASIO, bar je kod mene tak :: :: :: nVidia je debela a AMD ima kriv nos :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.