iTrigue je dosta noviji....ako se dobro sećam, T3000 je bio u ponudi kad sam ja uzimao Logitech X-640, a davno bejaše...ima 7+ godina... Mislim da je i dosta jači, a bar meni, i lepši Fiat iustitia, et pereat mundus
Meni je pukao altec lansing 4.1, počeo nesto da krči, i ja kupim ovaj p380 creative, samo bas tj pojacalo. povezao sam 4 satelita sve je ok, ali je problem što nigde nisam primetio da ima kontrolu jacine zvuka.
Pa ako neko zna gde se to nalazi na Creativu to jest kako da izvedem, da mi pomogne :)
kontrola zvuka ti ovako nekako izgleda http://tinyurl.com/439ntzs znaci pozadi imas beli i crni konektor u koje se utakne ovo... i mogu reci da su ovi potenciometri katastrofalno uradjeni, crkavaju vrlo brzo.. Imam T5900 i osim toga zvucnici su zaista odlicni. Crni kabl mislim da sluzi za kontrolu zvuka i regulisanje basa, dok je beli za aux in i slusalice.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.