Moze garant, odlicni su to basevi alu membrana je neunistiva. Samo mi nije jasno zasto mislis da su auto zvucnici u pitanju? To je punokrvni bas impedanca od 4 oma i 150w(ili ti narodski 300 RMS) sinusne snage su prejaki cak i za ovo moje pojacalo(nazalost), jer juce sam malo podrobnije proverio sve oko mog sistema i da nije ovaj slucaj koji jeste dao bih ti ja i 3K za njega ako je nov.
Naravucenije ne daj to ispo 2,5K jer i to je skoro poklon za njega.
zbog ocajne ponude 12 -tice i jos ocajnije sa 4 Ohm-a, pa sam promenuo kutiju a ova druga ima promer oko 22cm tako da je kao saliven.
A pazi cenu zvucnika i jos mi covek ostavio svoj broj mobilnog da ga zovem kada god hocu(da preuzmem iz magacina), posto oni danas od 17h do utorka ne rade. Da ne govorim sto sam sve sredio i nazvao ih u 17.20h
Imao sam sve od njih (silikon/kevlar/alu) i svi su radili za medalju, silikonac je i dan danas ziv posle sedam godina mog mucenja a prodao sam ga pre dve godine.
Ovde mogu samo da se iznenadim jer ipak je ovo visi kvalitet od obicnih, a mene usralo da uletim dok su po ovoj ceni. Korekcija cene posle uskrsa ce vec biti primernija kvalitetu.
@Philaemos: Video sam danas na kupujem/prodajem M.N.C dvokanalno pojacalo od 200w covek ga prodaje za 35e. Jos bi se ja ponavljao ali moram sada masinicu za fishing da pazarim.
Imas u ovoj firmi na akciji vidi sajt pa ih kontaktiraj. Nije izlozeno na sajtu. http://goo.gl/GpAxv Ground Zero basevi na akciji snage 300W po ceni 4307din...inace su oko 5800 valjda? Poz
Evo danas sam ga panjio i jos je bolje nego sto sam ocekivao.
Postovao bih juce ali sam ga prvo stavio u malu kutiju pa sam dosta vremena izgubio dok sam ga prebacio u odgovarajucu kutiju i sve lepo zapusio i montirao.
Nazalost nemam adekvatan phone trenutno pa tako nisam bio u stanju da napravim unboxing i mini review
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.