Eh ovako, kupim ja pre nzm koliko tacno(otprilike 3, 4 meseca), ali jos je pod garancijom naravno...zvucnu Creative SB0570...ubacim je na staru konfiguraciju (M2N maticna, Athlon 5000+ itd...) i ocita je sistem, ali kada instaliram drajvere nece da ocita drajvere...pomislio sam da je do sistema...medjutim za 2, 3 dana uzmem ovu sadasnju konfiguraciju, i nisam ni ubacio zvucnu...(ne pitajte zasto, ne znam ni sam,) pre jedno 2 nedelje, ortak odluci da uzme graficku...uzeo je GTS450... njegov spec ASUS NODUSM3 mb AMD Athlon 64 X2 4600+ 1GB Ram Kada je ubacio 450 crkla mu je integrisana zvucna...stoga mu ja dam moju zvucnu da proba, pa je rekao ako radi da ce da je uzme... medjutim...ubaci on zvucnu, radi normalno sve...zvuk ok, ocita mu drajvere...medjutim posle nekog vremena zakuca komp, tj freeze. I tako par puta. A kada izvadi zvucnu sve normalno... Da li je zvucna problem?
:: na brzinu sam pisao, a i tek sam ustao.. :: :: :: :: AMD Phenom II x4 955 B :: DDR3 Kingston HyperX 2GB :: Gigabyte 890XA-UD3 :: 8600GT 256MB DDR :: Xilence 500 :: TrendSonic Wizard :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.