Pogledaj, ovo je među prvim temama. Možda dobiješ ideju.
Pozdrav!
Vlada
:: Ne znam za to. Lik ima samo karticu ubodenu u PCI i i pozadi kabl od sbb-a uboden :: To je sv :: :: :: Kao prvo da li si povezao cd in kabl :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Master Splinter. :: :: :: ::
To ti je kabl sa navedene slike i povezuje se tv kartica sa unutrašnje strane i matična ploča, odnosno cd in priključci na tv kartici i matičnoj ploči.
Ukoliko nema ovog kabla onda možeš da se slikaš sa zvukom.
:: Ne znam za to. Lik ima samo karticu ubodenu u PCI i i pozadi kabl od sbb-a uboden :: To je sve, da li treba jos neki kabl :: :: :: Kao prvo da li si povezao cd in kabl :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Master Splinter. :: :: :: ::
Nema ovaj kabl !!! da li moze da se nabavi negde ili samo nova kartica ?
:: Zamisli, bilo je sličnih pitanja na ovom forumu :: :: http://spedr.com/4bq6 :: :: Pogledaj, ovo je među prvim temama. Možda dobiješ ideju :: :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Ne znam za to. Lik ima samo karticu ubodenu u PCI i i pozadi kabl od sbb-a uboden :: :: To je sv :: :: :: :: :: Kao prvo da li si povezao cd in kabl :: :: :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: :: :: Master Splinter. :: :: :: :: :: ::
Asus M3A ima CD-IN konektor, pa opet nisam uspeo da namestim Expert da radi pod Win7. Dok Global radi sasvim normalno.
Pozdrav!
Vlada
:: U slobodnoj prodaji mrka kapa, ima ih po servisima i po kutijama raznih entuzijasta... ko što sam ja. :: :: Vidi samo ima li lik cdaudio konektor na ploči, ako je neka novija verovatno nema pa ćeš morati da praviš onu budževinu s linka :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: Nema ovaj kabl !! :: :: da li moze da se nabavi negde ili samo nova kartica :: :: ::
Support for CD In Da li je to ovo? Da li to znaci da mozemo doci do kablica, kolega Raicu?
:: U slobodnoj prodaji mrka kapa, ima ih po servisima i po kutijama raznih entuzijasta... ko što sam ja. :: :: Vidi samo ima li lik cdaudio konektor na ploči, ako je neka novija verovatno nema pa ćeš morati da praviš onu budževinu s linka :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: Nema ovaj kabl !! :: :: da li moze da se nabavi negde ili samo nova kartica :: :: ::
1. ubodes cd-in 2. instaliras najnovije drivere za kartu i najnoviji pvr program(sve na njihovom sajtu msm da ima) 3. restartujes komp :) 4. odes u control panel, ukljucish cd-in, kod mene samo treba da se ukljuci(enabluje) cd audio(tako se zove kod mene) 5. povezes antenu(ako nisi) na karticu, ukljucis tv program, odes na podesavanja podesi country Yugoslavia(kod mene), source, analog je cd audio, playback speakers :) audio-out cd audio, record cd audio, video standard PAL..... 6. sve ostalo nije bitno za zvuk, samo proveriti dal je u windows speakers sve pojacano i u realtek dal je sve pojacano(ako je realtek) to je sve msm..... :)
Hvala gare na detaljnim podesaavanjima i tutorijalu, ovo ce dosta da znaci , samo dok stigne kablic :)
:: 1. ubodes cd-i :: 2. instaliras najnovije drivere za kartu i najnoviji pvr program(sve na njihovom sajtu msm da ima :: 3. restartujes komp : :: 4. odes u control panel, ukljucish cd-in, kod mene samo treba da se ukljuci(enabluje) cd audio(tako se zove kod mene :: 5. povezes antenu(ako nisi) na karticu, ukljucis tv program, odes na podesavanja podesi country Yugoslavia(kod mene), source, analog je cd audio, playback speakers :) audio-out cd audio, record cd audio, video standard PAL.... :: 6. sve ostalo nije bitno za zvuk, samo proveriti dal je u windows speakers sve pojacano i u realtek dal je sve pojacano(ako je realtek) to je sve msm..... : :: :: pozdrav :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.