Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Realtek ALC 268
STRANA 1 OD 1
acosuper Realtek ALC 268 16.03.2011. 21:33 T34562

status: user
broj poruka: 1207
rijec je o laptopu FujitsuSiemens V5535 i windows 7 x64 u njega ubacen Intel T8100 i 2GB rama..ee sad problem je u tome sto nema nikakvog efekta kada instaliram driver za zvucnu..zvuka ima sve je oke ali kada pustim neku pjesmu cuje se pucketanje..i nakon sto instaliram driver uspjesno u device menageru ne pise uopste da je realtek driver nego pise microsoft...i da napomenem da je bilo zvuka cim sam digao sistem.takodje ne mogu da pokrenem SOUNDMAN gdje je equalizer i one osale opcije... takodje cini mi se da sam negdje vidio temu u vezi zvuka kad pucketa ali je nisam nasao na forumu..vjerovatno nisam detaljno trazo..da li neko zna u cemu je ovdje problem..

Pozdav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: 16.03.2011. 23:52 #305769

broj poruka: 3519
MIsliš na ovo: http://goo.gl/EEPh6

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909

acosuper e, e to ali samo sto je kod mene realtek 17.03.2011. 06:22 #305855

broj poruka: 1207
............ a i nmg nijedan driver da instaliram...kad idem u device menager i idem na uninstal i nakon sto resarrtujem microsoft opet uvali onaj svoj driver...koji mu je djavo.. ??

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs