Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Steelseries 4H
STRANA 1 OD 1
Bundeva Steelseries 4H 16.03.2011. 11:22 T34544

status: user
broj poruka: 409
Zanima me kakve su ove sluske. Trebace mi za sve i svasta. Chat, music, gaming

http://shop.steelseries.com/index.php/audio/steelseries-4h.html

hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oroku Steel 16.03.2011. 17:51 #305668

broj poruka: 2
Kupio sam iste pre mesec dana i mogu da ti kazem da su za te pare izuzetne. E sad, ne znam koliko se bavis gejmingom i muzikom i koliko ti je potrebno, jer za gaming su slusalice za ove pare strasne, jer imaju prenaglasene visoke tonove, ali je to za muziku lose. Nemoj to da shvatis bukvalno, daleko od toga da su slusalice lose za muziku, dobre su, ali ne onako kako sam ja to zamisljao. E, naravno, moja preporuka ti je i obavezno neka zvucna, bar X-fi Extreme Audio, jer imam istu, pa znam da sve klizi k`o ludo. Jos jednom, vise je za igre, a ako se ne igras toliko i nije ti to bitno, a bitna ti je muzika, onda uzimaj neki sennhaiser. E da, basovi su po mom ukusu ok, jer ja ne volim da su bas toliko naglaseni, a sto se tice srednjaka, ima ih dosta slabo, sto je posledica nabudzenih visokih. Moja preporuka! Nadam se da sam bio od pomoci.

Oroku Steel 16.03.2011. 17:51 #305669

broj poruka: 2

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs