Nasao sam kod drugara soundblaster live SB0060 iz ko zna koje godine i zanima me da li je ova karta bolja od sadasnjih integrisanih ? I imam problem posto sam pokusao da je instaliram ali komp zakoci tokom instalacije i mora restart i sve tako u krug. U pitanju su KX drajveri.
Probaj ti prvo sa njenim original drajverima, nesto mi tu mirise da kartica nije ispravna, cim dolazi do blokiranja racunara pri instalaciji. Imao sam takav slucaj sa SB - neispravna.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Nasao sam kod drugara soundblaster live SB0060 iz ko zna koje godine i zanima me da li je ova karta bolja od sadasnjih integrisanih :: I imam problem posto sam pokusao da je instaliram ali komp zakoci tokom instalacije i mora restart i sve tako u krug. U pitanju su KX drajveri.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.