ja sam mislio da uzmem m audiophille 2496 ali nemam mesta na pci slotu na ploci jer mi ga kuler od grafe pokriva a drugi je zauzet sa leadtek tv karticom.. jedino mogu da zabodem zvucnu u pci ex slot x 1 i zato je suzen izbor...
citam da asus ipak ima bolje drajvere...za win 7 narocito?
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ATI 5850 WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODED MAD CATZ R.A.T. 7 CFT600-14CS CHIEFTEC
Svejedno je, potreban je mnogo bolji sistem od 7C da bi se eventualno osetila neka primetna razlika izmedju te dve karte. Asus je jeftiniji i samim time mislim da je i bolje kupovina.
A ta prica za Creative drajvere je vazila pre par godina, vise ne ..
Moji drajveri radi bez problema. Kvalitetan zvuk, a sum same karte ne postoji. Kada pojacam pojacalo da kraja a ne pustim pesmu (bez zvuka, samo sum kartice) cuje se kao Coolink vent od 8dB
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: ja sam mislio da uzmem m audiophille 2496 ali nemam mesta na pci slotu na ploci jer mi ga kuler od grafe pokriva a drugi je zauzet sa leadtek tv karticom.. jedino mogu da zabodem zvucnu u pci ex slot x 1 i zato je suzen izbor.. :: :: citam da asus ipak ima bolje drajvere...za win 7 narocito :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
Vrlo bitna stvar. Ljudi tako lupetaju na tu temu već dugo, a blage veze sa istinom nema. Još su bili fini ispeglani i kad sam imao Audigy ES pre 2-3 godine.
:: :: A ta prica za Creative drajvere je vazila pre par godina, vise ne ..
Ja poklonio drugu Creative Live 5.1 jer deajveri nisu radili na sedmici, niti su ikada napravljeni (mada je karta krs i matora... al` jbg... mogli su )
:: :: Vrlo bitna stvar. Ljudi tako lupetaju na tu temu već dugo, a blage veze sa istinom nema. Još su bili fini ispeglani i kad sam imao Audigy ES pre 2-3 godine :: :: :: :: :: A ta prica za Creative drajvere je vazila pre par godina, vise ne ..
Na obe karte mozes da prikacis sluske i mic, lepo sam ti napisao da je svejedno. Da uzmes obe karte i slusas jednu pa drugu ne bi mogao uopste da primetis nikakvu razliku na tom Microlab-u izmedju te dve karte.
Po meni, ako vec nisi zaludjenik za muziku i neces da trosis pare na to, najbolje je da kupis i kvalitetne slusalice i dovidjenja, pogotovu jer Xonar ima dobar pojacavac za sluske.
:: treba mi za 2.0 stereo zvucni sistem normalno izlazi i slusalice , eventualno mic... nista drug :: :: ?? :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
Ne. PLX su fantastično izdržljivi i kvalitetni čipovi za ogorman spektar namena.
:: moze li PLX cip , koji je prevodilac na njoj sa pcies na pci, da pravi bilo kakav problem sa zvukom :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.