Bez obzira stoje ovo sjajna zvucna karta, imam mali problem sa njom.. Naime ona u ovim osnovnim drajverima ladno nema podesavanje equalizer-a, sto mi poprilicno smeta.. Npr svaka integrisana karta u svojim opcijama to ima.. Ako je neko ko ima ovu kartu nasao neko softwersko resenje neka pomogne..
koliko se ja sećam, kad sam pazario ES (a davno bejaše), na cd-u sam dobio, izmedju ostalog i Creative Surround Mixer. Sad mi radi u novom kompu na Sedmici x64 sa novim driverima, ali nisam instalirao prateći softver. Pa probaj na Creative-ovom sajtu, mora da ima nešto... Fiat iustitia, et pereat mundus
pa covece idi na creative sajt na support stranu pa skini drajvere, i u sklopu drajvera imas audio console, a equilizer imas u onom drugom paketu koji je dodatan.
:: Daj malo odredjenije sta da trazim, ovaj link koji si ostavio me baci na homepage.. :: :: Bem ti telekom ads :: ::
Conzolu sam vec imao, ali equalizer ne postoji, sve zivo sam skinuo... Ima fora da izaberem Room, Tunel itd itd i ta sranja, ali sam da nastelujem eq nema sanse... Evo i ovaj sto mi je prodao, cackao preko TW i nije mogao da nadje... Ni on nije imao na visti i win 7...
tamo gde je podržan, a za stereo izvor koristim matrix mod na Logitech X-640 (razume se da samo razvuče zvuk na centralni kanal ali opet-svi sateliti rade).....ima da se namesti, dole na sound ikonicu-playback devices-speaker config-namestiš 5.1 i sve ok.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.