Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
transcend mp3 plejer, ima li ko iskustva sa njim.T
STRANA 1 OD 1
kefalo81 transcend mp3 plejer, ima li ko iskustva sa njim.T 28.01.2011. 21:41 T33145

status: user
broj poruka: 775

Trebao bi da kupim ovo za 60tak evra.
http://www.youtube.com/watch?v=SF5HpMZ5fis
http://www.chip.in/forums/viewtopic.php?t=58606
http://www.transcendusa.com/Products/ModDetail.asp?ModNo=247&SpNo=1&LangNo=0

Ima li neko kakva iskustva?
Ono što sam našao na netu je oprečno.
Ja bi uzeo varijantu sa 8gb.

Druga opcija mi je bila ili neki telefon sa muzikom,ali nisam našao ništa valjano do 200 evra i treća je bila sandisk fuze koja je 1800 dinara skuplja a u 4gb verziji.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Transcend 28.01.2011. 23:06 #289027

broj poruka: 6650
Nemam baš to što ti želiš, ali imam Transcendov mp3 bez displeja, tzv. češkavac - ima senzorsko podešavanje jačine zvuka (reaguje na prevlačenje papkom u jednu ili drugu stranu) ili prethodna-sledeća numera, samo pipneš papkom u jednu ili drugu stranu. Radi. Inače, veooooma tačan opis imaš na drugom linku, i ovaj moj se doslovno tako ponaša iako nema displej:
The audio quality of the player is just average.The bundled earphone are useless.Audio with other earphones/headphones is clear but lacks the bass which is a big disadvantage.The reception of radio is good.
Drugim rečima, zvuk nije za qtz, slabi basovi, pridodatim slušalicama zadavi komšijinog kanarinca ako te zajebava da spavaš ili imaš mačku, a druge slušalice kakve god da su, ne mogu da rode bas tamo gde ga nema, ali poboljšavaju doživljaj - u prevodu, računaj na investiciju u dodatne, normalne, slušalice.

I najvažnije, onog morona koji je snimio prvi klip i okačio na youtube, to ne da treba tući dok se ne usere, nego mu treba i to čime je snimao i to što snima, sve sa tim gownavim slušalicama, nabiti što dublje u bulju da mu više nikada ne padne na pamet da kači klipove po tjubetima. Kakav antitalenat i smradoron, katastrofa. Još mi se povraća od klipa, imam morku bolest, šta li. Narkoman krizira, tresu mu se ruke, a još kao nešto misli o Transcendu... mudo l.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

kefalo81 ... 28.01.2011. 23:13 #289030

broj poruka: 775

Imam sennheiser cx150.
I baš mukuk mučim na creative zen stone koji nema nikakav ekvilajzer već je sve na flet, sa viškom basa.
Kod rock ili classic muzike.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs