Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
ALC888 idenje na kurac vraćanjem balansa na sredinu
STRANA 1 OD 1
Slavuj ALC888 idenje na kurac vraćanjem balansa na sredinu 27.01.2011. 02:02 T33093

status: user
broj poruka: 2236
U Realtek HD audio manager stavim levi zvučnik da bude -2 i posle reseta klizač se vrati na 0.

U audio Devices stavljao Left 100 a Right 80 i opet vrati oba na 100.

Win7x64
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 27.01.2011. 03:25 #288243

broj poruka: 9459
Sta je tu cudno? Ceo win je uvek na default-u i bice.Repni mu na pojacalu malo ulevu, pa nek` ga sipu win:)

Uvek sam imao tih problema. Kad sam god u mikseru zadao balans po mojoj zelji, uvek bi se vratio na centar kada bih pustio sledecu numeru...strasno!

Ajd, kada smo tu pa da priupitam nesto na slicnu temu...: Da li postoji neko programce da mogu da menjam levi i desni kanal, znaci da mi levi bude na desni i obrnuto?Da necupam cinceve...bas mi treba.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ALC888 idenje na kurac vraćanjem balansa na sredinu 27.01.2011. 03:57 #288245

broj poruka: 19010
uzmi valjanu zvucnu kartu i resio si problem za ceo zivot, kratko ali jebitacno.

:: U Realtek HD audio manager stavim levi zvučnik da bude -2 i posle reseta klizač se vrati na 0
::
:: U audio Devices stavljao Left 100 a Right 80 i opet vrati oba na 100
:: Win7x64
tortojed Re: ... `Ajd kad si tu, ne bilo ti tesko, proveri u podesavanjima drajvera 27.01.2011. 07:04 #288249

broj poruka: 10999
zv. karte ima li stavke `swap left and right channels`... Ako nema, postupi po naredjenju (imarkovic-evom).

:: Sta je tu cudno? Ceo win je uvek na default-u i bice.Repni mu na pojacalu malo ulevu, pa nek` ga sipu win:
:: Uvek sam imao tih problema. Kad sam god u mikseru zadao balans po mojoj zelji, uvek bi se vratio na centar kada bih pustio sledecu numeru...strasno
:: Ajd, kada smo tu pa da priupitam nesto na slicnu temu...: Da li postoji neko programce da mogu da menjam levi i desni kanal, znaci da mi levi bude na desni i obrnuto?Da necupam cinceve...bas mi treba
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
Mixx Re: ALC888 idenje na kurac vraćanjem balansa na sredinu 27.01.2011. 08:02 #288251

broj poruka: 2931
http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=87523
http://www.megaupload.com/?d=79AKPSRY

:: U Realtek HD audio manager stavim levi zvučnik da bude -2 i posle reseta klizač se vrati na 0
:: U audio Devices stavljao Left 100 a Right 80 i opet vrati oba na 100
:: Win7x64
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs