Sta je tu cudno? Ceo win je uvek na default-u i bice.Repni mu na pojacalu malo ulevu, pa nek` ga sipu win:)
Uvek sam imao tih problema. Kad sam god u mikseru zadao balans po mojoj zelji, uvek bi se vratio na centar kada bih pustio sledecu numeru...strasno!
Ajd, kada smo tu pa da priupitam nesto na slicnu temu...: Da li postoji neko programce da mogu da menjam levi i desni kanal, znaci da mi levi bude na desni i obrnuto?Da necupam cinceve...bas mi treba.
Re: ALC888 idenje na kurac vraćanjem balansa na sredinu
27.01.2011. 03:57
status: user broj poruka: 19010
uzmi valjanu zvucnu kartu i resio si problem za ceo zivot, kratko ali jebitacno.
:: U Realtek HD audio manager stavim levi zvučnik da bude -2 i posle reseta klizač se vrati na 0 :: :: U audio Devices stavljao Left 100 a Right 80 i opet vrati oba na 100 :: :: Win7x64
Re: ... `Ajd kad si tu, ne bilo ti tesko, proveri u podesavanjima drajvera
27.01.2011. 07:04
status: user broj poruka: 10999
zv. karte ima li stavke `swap left and right channels`... Ako nema, postupi po naredjenju (imarkovic-evom).
:: Sta je tu cudno? Ceo win je uvek na default-u i bice.Repni mu na pojacalu malo ulevu, pa nek` ga sipu win: :: :: Uvek sam imao tih problema. Kad sam god u mikseru zadao balans po mojoj zelji, uvek bi se vratio na centar kada bih pustio sledecu numeru...strasno :: :: Ajd, kada smo tu pa da priupitam nesto na slicnu temu...: Da li postoji neko programce da mogu da menjam levi i desni kanal, znaci da mi levi bude na desni i obrnuto?Da necupam cinceve...bas mi treba :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
:: U Realtek HD audio manager stavim levi zvučnik da bude -2 i posle reseta klizač se vrati na 0 :: :: U audio Devices stavljao Left 100 a Right 80 i opet vrati oba na 100 :: :: Win7x64
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.