Ok, Hvala... Svestan sam da za te pare nema nekog vrhunskog zvuka, nego mislio sam mozda da to kupim kao poklon nekom kome kvalitet zvuka nije ni bitan, ono za gledanje filmova i sl.
što počnu da krče čim ih uključiš....a nedaj bože da se udaljiš 10 metara (u klonju, jelte)...Pre mesec dana sam probao nekoliko brend modela u jednoj radnji u Nemačkoj...sve od 20 do 50 e ja manje-više bilo sranje...e onda sam uzeo neke Sennheiser od 150e i odšetao do kraja radnje nekih 50ak metara, bez ikakvih izobličenja...summa summarum-koliko para, toliko muzike... Fiat iustitia, et pereat mundus
stvarno je u muzici koliko para toliko muzike .. Sub-z te sluske cukaju na koliko Mhz - ~400 kao tokivoki .. na toj freq mozes slusati muziku i sa drugog kraja grada ..
za ove kineze na FM-u kazu .. da ako odes sa njim u wc i imas zesci zatvor i kad se napregnes u stiliu u zmajevom gnezdu - mozes da cujes svoje misli !
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.