Da pocnem. Ja definitivno ne umem da podesim zvuk na Win 7 Ultimate!!!!! Aux,Mic i TV Card zvuk nemam. Sve je ubodeno pozadi u Line in. Ako neko ima moguce resenje neka mi kaze. Pocinjem da gubim zivce. Sve je pojacano i nista nije mute. Sada cu da skinem najnovije drajvere za zvucnu pa sta bog da.
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
Kad instaliraš drajver pogledaj u realtek control panelu šta je default input device, oće i to da zeza. Ako ti je radilo u xp proradiće na kraju i u sedmici, samo malo čačkanja.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Raicu ajde mi reci kako je kod tebe namested default. Moja ploca je GA MA770t-ud3. realtek zvucna
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
- Ok, ubo si u kartu crni okrugli džek s mnogo iglica a onu plavu krem bananicu si ubo u plavi konektor od zvučne pozadi - Realtek je izbacio prozorče da te pita `a šta si ti to meni tako lepo gurnuo?` a ti mu rekao `zalilao sam ti LINE-IN, ćuti more`
- Zatim si išao u realtek control panel pa imaš tamo tabove speakers, možda microphone, i line in, uđeš u line in i pojačaš ga do kraja, oba slajdera skroz udesno. - Onda ideš na onaj mikrofon u ćošku pa recording devices, ako se ne vidi ništa ideš desnim pa show disabled. Ako je disejblovan line in uključi ga - onda u pvr softveru odabereš line-in kao input i trebalo bi da radi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
LOL meni kaze da mi zvucnicu uopste nisu ubodeni. Ja kanda sam bilde lol. A driver ce da mi skine tek za sat vremena posto mi je brzina 17kbps sa sajta njihovog kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
Ma da li je moguce da treba preko sat vremena da se skine usrani driver od 44mb sa realteckovig sajtaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Namestiooooooooo zvuk!!!!!!! Proleto sam instalirao nove drajvere i umesto line in stavio speakers out u podesavanju! Javljam kad namestim tv krtu
Hvala drugari imate veliki + od mene. Sto znaci +1 vladarko, + raic
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.