Ovako, imam Altec Lansing ATP3 2.1 zvučnike i hteo bih uzeti neku bolju kartu od ove integrisane( Supreme FX X-Fi). Ortak ima iste zvučnike i matoru Creative Live 5.1 na kojoj mi je zvuk daleko bolji. Aj` ako vam nije teško predložite mi neku zvučnu, šta znam, do 50e, mada sumnjam da bi mi se isplatilo da dajem 50e upravo zbog klase zvučnika.
Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS
I ja imam ATP-3, a prošle godine sam uzeo PCIe verziju Kriejtiva iz naslova. E, sad, ona nije pravi X-Fi, nego neki nabudženi Audidži, ili nešto između. U, svakom slučaju, bolja je od integruše.
Nije samo karton, nekada je i neki disk ili kablić, ali ako ti ne treba - slažem se da je nepotrebno.
@Mortificat: obrati pažnju da karta koju budeš uzimao podržava operativni sistem koji imaš instaliran, tj, da postoje drajveri za njega.
Pozdrav!
Vlada
:: da sam uzeo onu varijantu sa zvučnom u kesici, a ne u ful pakovanju. Nije mi padalo na pamet da dajem 20-30 evra za ambalažu :: :: :: Phenom II X3 720B :: Vendetta :: GA-MA790X-UD3 :: HyperX 2×2GB 1066MH :: F3 HD502H :: WD5000AAK :: GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: X-Fi Xtreme Audi :: Altec ATP- :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: Logitech Wav :: A4Tech X-748 :: ::
ali na njemu nisu bili drajveri za X-Fi, nego za Audidžija. Srećom pa Win7 preko apdejta nađe drajver koji radi kako treba, barem sa mojim zvučnicima. Neke kolege su se žalile da im ne radi dobro sa 5.1 zvučnicima.
Nego, koja je to fora da uzmem karticu bez kablova, diskova? Misliš na polovnu? Nikad nisam kupovao neke bolje karte, uglavnom su bile neke krš varijante, kad integrisana pregori.
Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS
pored karte, CD-a i pretpostavljam uputstva dobija još nešto (kablovi i sl.). Nisam zagledao na netu. Bem li ga, ova moja radi. Nisam je kupio polovnu, nego novu, u tzv. BULK pakovanju.
:: pored karte, CD-a i pretpostavljam uputstva dobija još nešto (kablovi i sl.). Nisam zagledao na netu. Bem li ga, ova moja radi. Nisam je kupio polovnu, nego novu, u tzv. BULK pakovanju :: :: :: Phenom II X3 720B :: Vendetta :: GA-MA790X-UD3 :: HyperX 2×2GB 1066MH :: F3 HD502H :: WD5000AAK :: GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: X-Fi Xtreme Audi :: Altec ATP- :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: Logitech Wav :: A4Tech X-748 :: ::
Dao sam za nju 45 evra u martu prošle godine. Komšija kod kog sam je kupio nabavlja robu od Grapola, a oni su je tada (ako se dobro sećam) imali samo u toj BULK varijanti.
Sad sam još u većoj dilemi, hmmm, delio sam raic-evo mišljenje, ali sad ne znam baš... Dmaster, ne žališ pare kako svira, a? 45e nije malo. Treba mi još mišljenja, naravno hvala svoj trojici što su dali svoja mišljenja
jer sam ih u tom momentu imao, ali ni tada nisam bio spreman da dam više od toga. Tražio sam Titanijuma kod sam bio na sajmu automobila istog meseca, ali ga nisam našao. Tako da sam se odlučio za ovu. Za dobru zvučnu, treba da imaš i odgovarajuće zvučnike. ATP-3 me verno služi 7,5 godina, a trenutno mi i ne treba ništa bolje. Odo sad pod jorgan planinu.
Ja imam creative sound blaster audigy i mogu vam reci da je golo govno. Zvuk je bledunjav, a o problemima sa drajverima da i ne govorim. Zvucnici su altec lansing 5.1. Ocajna kombinacija. Malo je off ali koliko para bih mogao da uzmem za karticu i zvucnike( nove sam ih platio 80 eura)?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.