ne znam koliko tu ima audiofilova :P ali eto da pitam, postavicu slicnu temu i na benchu posto sam zametio da ih tamo ima ili `ima`, pa da vidimo sta ko kaze...
potrebna ce mi biti zvucna karta i hedfons, za sluske bi izdvoio oko 500 eura, a za zvucnu 200 ili koliko je potrebno, podrzavam oscilacije na sve to od 200-300 eura nije strasno ali da je vredno toga. Namena bi bila prvenstveno za sviranje na digitalnom pianu (Rolan rd 700gx), slusanje muzike, ajd malo gaminga da ubacimo ali to je nebitno..
napomena: ne bih odma uzimao ovo sve, nego samo nesto okvirno da vidim gde, sta da gledami i koliko bi para to sve kostalo..moram da priznam da nemam apsolutno nikakvo znanje sto se tice `elektronike`, hardware-a i software-a u ovom polju..sve bih doneo iz amerike tako da se cene mogu gledati tamo.
edit: cim sam otisao na sennheiser.com i kad sam video one zuto/braunske, zarezo sam venu :`(
sad bas gledam ovaj sennheiser hd 650 deluje mi odlicno a taman mi se uklapa sa cenom.. kolko ja znam te sluske su bile najbolje u ponudi sennheisera sto ne moze da bude lose... kazu da je za klasu vise od tih fancy hd 598, tj od cele pete serije.. neko vido, pipo, sluso ?
Sluso HD650, odlicno sviraju skoro sve, za klasiku ipak AKG K701/702 Imaj u vidu da su otvorenog tipa i da ce se cuti i u susednoj sobi kad ih otpanjis.
hvala na linku... procackacu ga sutra posle ispita.. nije mi problem to sto su otvorenog tipa, mada bi bilo dobro da se ne cuje toliko ali mogao bih preci preko toga.. kao sto sam rekao ne znam skoro nista u vezi sa ovim pa tako i nikad nisam cuo za AKG firmu, pa zato forsiram sennheiser jer vec imam jedne sluske od senn-a, ali naravno drage volje cu uzeti bilo sta drugo ako su bolje! prolistam sutra onaj link pa cemo nastaviti diskusiju dalje nadam se :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.