Koje bubice, da uzmem do 3k din. Imam sennheiser cx150 ali je bass takav da izobliči niske tonove. Imao sam i omx 60vc street ali to je otišlo, a i bile su pretihe, na creative plejeru.Na w950 SE su bile ok. Imao sam i koss spark plug in.
Meni trebaju bubice sa normalnom reproducijom koje bi imao npr sa mnogo hvaljenim koss porta pro ili ovim sluškama [url]http://www.itsvet.com/proizvod/creative-earphones-ep-480/comp_comp_headphones/39/154[/url] ili sličnim njima a koje sam dobio sa creative plejerom. Normalna ujednačena reprodukcija poželjna niskih i visokih, bez previše basa, i da nisu plug in, jer po meni to samo dodaje bass.
čemu link sa fake sluškama ? nisam probao cx 300 ali koliko vidim tj. čitam one imaju bas,a bas se teže kontorliše kada su plug in. Htjeo bi bubice, sa čistim zvukom kao što bi neke velike sluške dale, s tim što bi se oprostio od zvučne izolacije. I naravno ako je moguće nešto približno tome za 3k din.
sto bi se oprostio od zvucne izolacije,postoje in-ear bubuce.Ako kupujes u Srbiji,nema sanse da nadjes neke kvalitetne sluske u tom rangu(CX300 i AKGk324p su ovde oko 50 evra).Ja sam se ranije bavio prodajom in-ear sluski pa mogu da ti kazem par impresija:Creative EP-830 su meni najbolje,CX300 su ok,AKG k324p daju dobar zvuk samo ako mozes da se igras sa ekvilajzerima.AKG su najkvalitetnije napravljene od gorepomenutih(kablovi i silikonske bubice).Ako imas nekog u EU da moze da ti pazari sluske i posalje,to ti je najbolje.Meni su iz Poljske poslali AKG k324p sluske za oko 30 evra(22 evra u prodavnici+8evra posiljka).Ako ti salju,bitno je da salje fizicko lice,da paket ne tezi vise od 1kg i da,ako je moguce,ti napisu da je vrednost paketa 20 evra(kod nas ne podleze carini).Ja sam na taj fazon primio vise od 10 paketa i nista mi nije bilo carinjeno.
Čovek ti daje link da se ne zezneš u kupovini, jer ne bi me čudilo ništa da ti Srpski prodavci uvale kinesku kopiju... __________________ Scourge of PCBerza
Bas tako! Kad nesto pazaris u Srbiji i okolini, moras otvorit cetvero ociju. Inace ce te Zajeb.. prevariti. tehnika, sportska oprema... (o patikama i duksevima, trenerkama da i ne govorim)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.