ahahaahha, jes i to sto kazes, videh par puta da su preporucivali ljudi neke zvucne karte pa reko da priupitam za ovu, a treba mi externa sa malo vise kanala za DJeJing, probao sam MAYA 44 i odlicna je (isti proizvodjac) a ova je kao novija tj 6 izlaza i 4 ulaza pa ipak da proverim ali PRC heheheeheheh, ziv bio Raicu
Pa pazi, ako ti nesto znaci ovako vizuelno, meni se bas svidja :) i kad bih video nekom pored kompa rekao bih: uu, sta je ovo :-> Nije ovde to toliko zastupljeno, pa zato se niko ne javlja. Ja htedoh nesto da ti napisem obicno (kao i ovo) al rekoh da ne bude da nabijam postove
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Pa pazi, ako ti nesto znaci ovako vizuelno, meni se bas svidja :) i kad bih video nekom pored kompa rekao bih: uu, sta je ovo :- :: Nije ovde to toliko zastupljeno, pa zato se niko ne javlja. Ja htedoh nesto da ti napisem obicno (kao i ovo) al rekoh da ne bude da nabijam postov :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Jbg ovo shto imam da ti kazhem ti ne zavrshava posao
03.01.2011. 21:53
status: user broj poruka: 1889
Ja bih trebao sad u januaru da uzmem neki DAC da bih preskochio krljavu integrisanu zvuchnu. Od DAC-ova koje vredi uzimati tu su Music Streamer II 2011 edition, DACMagic i V-DAC.
Nazhalost nisam ti pomogao jer su ovo samo digitalno-analogni konverteri, a ne zvuchne sa milion ulaza i izlaza (Mada DACMagic ima 4 optichka i 4 digitalna koaksijalna ulaza, a od izlaza ima balansirani, i nebalansirani, odnosno chinch. Dok V-DAC od ulaza ima optichki i USB ili digitalni koaxialni - regulishe sa preklopnikom, a od izlaza ima 1 nebalansirani).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
meni ovo treba da nakacim na lap, pa da ide u mixer, jer kacim na lap i midi kontroler, moze da radi i bez ali obzirom da ova karta ima podrsku za ASIO4ALL bolje ce to uraditi od integruse, a i ima bolji kvalitet zvuka plus mogu da snimam setove sa nje
Re: ...za nijansu skuplje ali prilicno bolje karte
04.01.2011. 11:20
status: user broj poruka: 4016
problem je sto pare jesu malo ogranicavajuc faktor, ako uspem da se nakrpim za ovu drugu tj lexicon bice bas zgodno,a ova posledanja pfffffffff kol`ko je dobra, au! hvala na savetu, pozdrav
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.