Evo nesto da vas priupitam, volim i slusam sirok spektar muzike, klasika, rok, tehno(svasta od ovog pravca muzike), narodna (samo stare pesme), dzez, itd.....Imam uglavnom dosta gore pomenute ali...
Molim za pomoc ima li gde muzike kao sto je u filmu ghost ship evo primerka, elegantna veoma prijatna muzika, sa instrumentima koje volim , dajte ili ovo, sto bolji snimak i josi nesto bas slicno ovome jako jako lepo bar za mene.
X-Fi Music je doneo osetno poboljšanje čistoće zvuka u odnosu na Audigy ES koji sam imao pre njega. Drajveri su bolji, manji je onaj idle šum, skoro ga i nema.
Instaliraj AIMP2 (besplatan plejer, ima online internet radio - ShoutCast i IceCast i mozes da napravis svoju playlistu stanica, snima pritiskom na jedno dugme u kvalitetu do 320 i 48 KHz i.t.d. Ja ga vec dugo koristim za sve zanrove muzike
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.