:: http://www.itsvet.com/proizvod/microlab-fc330/comp_tehn_speakers/226/72 :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
U odnosu na ove `danasnje`, drasticno skuplje, ne nalazim nista za poredjenje, cenovno ili kvalitetom. Mozda te `zapao` los primerak, ili si ih `rabio` previse... ... ...Ili ti brate, jednostavno, dosadili.Dodude, i njima je cena, do skoro, bila `jaka`.
Ma jok, ok su ovako, bruje u leru podnošljivo, dobiješ dovoljno dugačke kablove. Nego mi zvuk nekako prazan, jak bas i visoki a tanko u sredini. Em me mrzi da se bakćem s ekvilajzerom em ga i ne popravi osobito. Ok su al sjajni nisu, a nije ni bitno kad ih ionako nema u prodaji. Za muziku elektronskog porekla su doduše dosta bolji nego za rok i slično al šta ću kad to slabo slušam.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: U odnosu na ove `danasnje`, drasticno skuplje, ne nalazim nista za poredjenje, cenovno ili kvalitetom :: Mozda te `zapao` los primerak, ili si ih `rabio` previse... ... ...Ili ti brate, jednostavno, dosadili.Dodude, i njima je cena, do skoro, bila `jaka` ::
imas ovog microlab-a u nova computers,bar je bilo pre jedno mesec dana kada sam ja uzimao solo 6 :) znaci prosetaj se do nove..
:: :: :: Pa i razmisljao sam se izmedju ta dva modela (FC330 i VS4621)...ali Microlab-a ne mogu da nadjem...tako da cu najverovatnije da uzmem Altec-a...Hvala!
ako vise volis naglasen bas i ako slusas tipa house onda zaobidji ove 2.0 sisteme oni su ti vise za rok i metal..znaci ako oces bas onda 2.1 sistem sa wuferom..uzmi taj fc330 ili altek vs4621
:: :: :: A kako su ti se pokazali solo 6c? Sve sto vise gledam osecam da cu vise para da potrosim...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.