Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
MP4 player
STRANA 1 OD 1
fervex MP4 player 27.12.2010. 12:35 T32162

status: user
broj poruka: 114

Kakav je MP4 player blueberry tomcat II ( 8 gb ) ?

http://www.itsvet.com/proizvod/blueberry-tomcat-ii-8gb/comp_tehn_mp3/256/981

Kako se ponasa, cuo sam da je jako `kvarljiv`, da li je to tacno ?
Da li player ima ugradjen zvucnik, tj da li se zvuk moze slusati samo preko slusalica, ili ima spoljnji zvucnik ?

I naravno, da li za ove pare moze nesto bolje da se kupi ?

Hvala svima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Lepo deluje 27.12.2010. 13:26 #277025

broj poruka: 3742
ali ti je moj savet da se kloniš toga...pogledaj po oglasima možda iskopaš neki bolji, a polovan plejer ili skupljaj lovu za nešto kvalitetnije.

support normality

bstaletic Shto se tiche kvarljivosti - nemam pojma 27.12.2010. 15:07 #277045

broj poruka: 1889
Shto se tiche svega ostalog, ja sam se zaljubio josh u prvu varijantu. I `teo sam da zadavim druga shto ga ima a ja ne. :)

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

Bush tomcat 2GB 27.12.2010. 17:19 #277090

broj poruka: 268

ja imam tomcat 2GB prva generacija, bilo je malo suma izmedju pesama, osim toga sve je dobro funkcionisalo, posle dve godine slusalice su pocele da gube kontakt kod dzeka, sve ostalo ok, ne znam da li mogu to da popravim negde, cuo sam od ljudi koji su prodavali taj isti model da se dosta njih kvarilo i da su imali puno reklamacija

E sad mozda su popravili izradu kod nove generacije, procitaj malo po netu, vidi da li se zale ili odvoji malo vise para pa kupi nesto kvalitetnije, npr. SanDisk mp4

pozdrav !

Zdebeli 27.12.2010. 20:57 #277172

broj poruka: 1383
Pogledaj bolje neke druge marke, kod blueberry-ja se svi zale na bateriju (30%-50% krace traje nego sto pise).
Ko sto rece neko, vidi sandisk, ili pogledaj neki sony. Za te pare neces naci 8 gb, i neces naci 3` dijagonalu, ali ces verovatno uzeti kvalitetniju stvar.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs