Ajd predlozite sluske za gaming,prvenstveno za cs. Ja sam gledao nesto tipa g330 i creative faraliti mkII. Ako ima nesto bolje otprilike u tom cenovnom rangu,a moze i nesto skuplje. Naci ocu da uzmem dobre sluske... Naravno moze i vase misljenje uz predlog i misljenje o ova dva gore navedena modela.
za cs ne vredi davati(kupiti nista skuplje od a4tech HS-100.Ja ih imam. . .super su za cw :) mislim da su oko 1000 din. . .a ovaj g330 nije los,ali za cs je preskup pozdrav ! :D
ja ih licno koristim za cs, css, cod6 i cod7 . Fenomenalne kupi slobodno ni muva nema da ti promakne na mapi a da je ne cujes, odlican jak zvuk i fenomenalan bas.
Gde imaju da se uzmu ove Philips SHP2000? Ranije su imale u Tehnomaniji ali ih je sada bas tesko naci a cuo sam samo reci hvale za njih.
Trenutno koristim Gigatech HM-5000 koje sluze uglavnom za CS ali su polako pocele da se raspadaju (kvalitetan materijal), pa trazim neke od 1-1.5 k dindzi.
Koristim siberiu vec 2 godine mozda i vise... sluske nisu ni mrdnule, kao nove su. Jedine koje sam ja stavio od njih bolje na glavu su bile razer baracuda. Nemoj da te lazu da kupujes sluske od 1.000 ili 1500 din. Zvuk prvo ne moze da se uporedi. A o kvalitetu izrade da ne pricam.
Dual Core pentium E6300@3.2ghz @ CM hyper TX3 Gainward HD4870 golden sample Patriot 2gb 800mhz WD500gb black 500w Silverstone ST50F-ES samsung T200 mx518 + siberia full size headset + s&s QcK+
a gamecom 367? nisu preterano skupe, a vrhunske su. ja ih peglam vec neko vreme :) Inace g35, ako imas kesha su stvarno vrh, tu nema sumnje (built in 7.1)!
Prvi izbor tih gejmera zaludjenika sto se sluski tice nije Logitech nego bas steelseries...
:: Bolje od Logitech G35 nećeš naći, to potpisujem... Bolje su i od Siberia V2.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Slušalice ne bi trebalo da su na glavi više od pola sata, do 45 minuta. Usled rezonance lobanje, javljaju se određeni problemi (spisak podugačak). Takođe, pritisak i vlažnost u uhu povećavaju broj bakterija tako da infekcija uha postaje `dobar dan`. Na sve to, u zavisnosti od modela treba dodati i to da zvuk koji prolazi kroz vazduh sa veće razdaljine i onaj koji je na par cm-a od bubne opne se drugačije filtrira, te naravno, drugačije deluje na istu i izaziva oštećenje.
Predložio bih ti da, ako si u kućnom ambijentu, pazariš neke fine zvučnike.
Inače, sve navedene sluške su super, mada mislim da su philips-ove više naklonjene obradi zvuka nego igranju igrica.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
:: Slušalice ne bi trebalo da su na glavi više od pola sata, do 45 minuta :: Usled rezonance lobanje, javljaju se određeni problemi (spisak podugačak) :: Takođe, pritisak i vlažnost u uhu povećavaju broj bakterija tako da infekcija uha postaje `dobar dan`. Na sve to, u zavisnosti od modela treba dodati i to da zvuk koji prolazi kroz vazduh sa veće razdaljine i onaj koji je na par cm-a od bubne opne se drugačije filtrira, te naravno, drugačije deluje na istu i izaziva oštećenje. :: : Ma sve to stoji, ali koliko je stvari nezdravo pa ih ipak radimo...
Ako neko nadje 367, neka javi gde je kupio, ja sam trazio u Tehnomaniji i nemaju (iako je na sajtu pisalo da imaju).
:: Malo off topic, ali mislim da je vredno znati :: :: Slušalice ne bi trebalo da su na glavi više od pola sata, do 45 minuta :: Usled rezonance lobanje, javljaju se određeni problemi (spisak podugačak) :: Takođe, pritisak i vlažnost u uhu povećavaju broj bakterija tako da infekcija uha postaje `dobar dan`. Na sve to, u zavisnosti od modela treba dodati i to da zvuk koji prolazi kroz vazduh sa veće razdaljine i onaj koji je na par cm-a od bubne opne se drugačije filtrira, te naravno, drugačije deluje na istu i izaziva oštećenje. :: :: Predložio bih ti da, ako si u kućnom ambijentu, pazariš neke fine zvučnike. :: :: Inače, sve navedene sluške su super, mada mislim da su philips-ove više naklonjene obradi zvuka nego igranju igrica :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Hitachi Darkstar 160g :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: ::
imas dve varijante sa usb i bez njega,stim sto mislim da ovaj varijanta sa usb bolja jer eto imas i dodatni usb ako ti je zvucna krs a sve to za iste novce :) inace sluske su bas vrh ponude,za te pare bolje nepostoji!
ove volem http://goo.gl/F2rdw a i nisam jedini .. kazu da vibriraju jako lepo uz creative HD zvucnu
:: :: Ajd predlozite sluske za gaming,prvenstveno za cs :: Ja sam gledao nesto tipa g330 i creative faraliti mkII :: Ako ima nesto bolje otprilike u tom cenovnom rangu,a moze i nesto skuplje :: Naci ocu da uzmem dobre sluske.. :: Naravno moze i vase misljenje uz predlog i misljenje o ova dva gore navedena modela.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.