Pozz ljudi, drugar mi ima problem sa zvukom. Ima staru maticnu, al ionako mu to treba samo za net i to je to. Pitanje je dal je crkla zvucna na ploci ASUS P4S800-MX, i da li je bolje resenje da kupi plocu ili samo zvucnu kartu?
Imam ja Ficu u garazi i nece da upali, a ionako mi treba samo do pijace i to je to.Ptanje je dali je crkao akomulator i dali je bolje da kupim novog Ficu ili samo akomulator?
tako bi tvoje piranje zvucalo.Kakavih problema sa zvukom, koji win ima, koje drajvere, kakvu su simptomi????Sta ima ostalo u kucistu.
Znaci kad postanemo vidoviti, ili neko uspe da vidi u pasulj sta je sa tom plocom ili mojim Ficom dobices odgovor.
Posebna zvucna je uvek bolje resenje od one intergisane na ploci.
Udji u Device manager, pa deinstaliraj drajvere za zvucnu, kad restartujes komp, instaliraj drajvere sa diska i trebalo bi da radi. Ako ne radi proveri kablove i zvucnike !! Nikako ne moj samo da preklopis drajvere preko starih !!!
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 6850 1Gb, Windforce
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.