ne znam kolko su popravke ali.. jel radi ipod kad mu je baterija puna? peva? ukljuci se ili ne ? jesi probao sa drugom verzijom itunes-a? koju verziju koristis ?
Itunes je poslednji. Neće da se upali dok ne diskonektujem Ipod sa računara. Pre toga mi ponudi da ga formatiram. POtom se čuje hdd kako krlja nešto i stane. Pošto otkačim Ipod sa računara itunes se pokrene. Dakle Ipod zablesavi itunes, ali opet dobijem opciju za format.
Ne peva, uključi se i bude uključen dok se baterija ne istroši. Ne raguje na restart komandu.
pa pazi, svakako ces izgubiti sve podatke sa njega tako da bi mu ja udario jedan format pa da vidimo sta onda kaze.. nesto je ubagovalo, poblesavilo, ne mora biti da je otiso hdd.. mozda bi mogao i da ne izgubis ali svakako ti je to samo muzika koju imas i na kompu, zar ne?
kao što gore napisah kada pritegnem opciju format hdd drlja i stane i to je to. Posle toga ništa...mrtav...
Ipod sam dobio da ga popravim ako mogu i zadržim za sebe.
i dalje me interesuje cena popravke...
support normality
:: pa pazi, svakako ces izgubiti sve podatke sa njega tako da bi mu ja udario jedan format pa da vidimo sta onda kaze.. nesto je ubagovalo, poblesavilo, ne mora biti da je otiso hdd. :: mozda bi mogao i da ne izgubis ali svakako ti je to samo muzika koju imas i na kompu, zar ne :: ::
e to sam i ja razmisljao.. ili neki program koji ce to odraditi mimo itunesa, sta ja znam... no ni sam nikad koristio takav ipod pa ni ne znam kako se ponasa tj dal ga mozes videti kao externi ili ne..
ma jok bre...vidi ga kako Ipod što je najzanimljivije od svega.
Ja i devojka imamo Ipod taouch i nemam zamerke na uređaje, a nije da ga nisam (a ni ona) jebavo i džejlbrejkovao tri`es` puta. Rade kao satovi.
Al` dobro međ svakim žitom ima kukolja.
Zna li neko okvirno cenu popravke.
Slao sam onima u Maksima Gorkog mail al` se ne oglašavaju, a nisam u Srbiji trenutno da ih zovem.
support normality
:: U tom slucaju bi mogao bez pokretanja itunes-a da ga formatiras,mada nisam ja za dzabe pljuvao po tim govnima, nikad vise jabuku u mom zivotu :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.