kupujem ipod touch sada, kasnije ipad Imam ponudu,20000 dinara 6gb, third generation,neotpakovan,full Da kupim taj ili da jurim 4. Verziju ali ocigledno manje gb? Da li imate nekih iskustava sa tim? Ili ste culi nesto o razlikama? I ako znate, da li bi, ukoliko kupim taj 3g, mogao da ubacim u njega ios4 ? Hvala
juri za cetvorkom ako mozes... mislim da sam na benchu video da lik prodaje 4 za 200 eura nov ali nisam 100% siguran jer nisam obracao previse paznje.. proveri! dosta je unapredjena cetvorka u odnosu na proslu generaciju a mislim da nije velika razlika u ceni i definitivno bi uzeo cetvorku! lep pozdrav!
mala razlika u ceni,a naprednije mnogo. Na amazonu ima za 280$ 32gb 4g to mi izgleda okej,ali ne znam koliko bi kostala dostava i carina. Jel zna neko to?
kapiram da ti se ne bi isplatilo da uzimas preko amazona jer oderu za shipping + dodas oko 40% na cenu (ipod + shipping)*40% mozda malko manje al ti mogu lako naplatiti jos milion troskova na carini itd itd .. kako im se hoce Srpska politika.. bolje vidi da ti neko dovuce to iz amera ako imas nekog takog ili napravi neku kombinaciju sta ja znam.. nisam puno pomogao ali eto tolko znam... pozz
Ja prodajem taj 3g od 64gb za 200e :) A imam i 4g 64gb i 32gb, isto sve neotpakovano. 280e i 330e. Dosta jefitinije nego u radnji. Sad kolika je razlika izmedju 3-jke i 4-ke je velika, HD kamera, Retina displej, Gyroskop...ali 3-jka je i dalje vrh plejer, jos i ustedis pare...sad ko ima para dace za 4-ku, ko nema imace super plejer za male pare.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.