S obzirom da su mi, nekako sukcesivno, riknuli Sansa Clip i Trekstor Sonix, a sledeće nedelje palim u DE, razmisljao sam da uzmem nešto u rangu 100-150E. Boli me glava od review-ova na netu, a potencijalni kandidati su sledeći: 1. Creative Zen X-fi2 2. Sony Walkman serije E i X 3. Archos 3 ili 32 4. Cowon iAudio 9 5. nešto drugo? Najveće nepoznanice su mi Archos i Cowon(potonji iako glupavog imena-dosta dobrih kritika za ovih nekoliko godina koliko ih pratim). Moguće da ću na kraju da zgrabim onaj na najvećem `angebotu`, ali bio bih zahvalan na preporuci, ako je neko gorepomenute imao/video/čuo komentare itd...Unapred hvala Fiat iustitia, et pereat mundus
Što se funkcija tiče...Ipod (da to znači da Creative ima bolji zvuk od Ipoda)...
Sony standardno dobar...
Archos je kupio bivši posetilac berze Dyca i bio je zadovoljan njime mislim da je bio model 605 ili tako nešto. Ostale koje si naveo su mi nepoznanica...
Ovaj sony x je perverzija, cisto da znas, ima cak i bojli zvuk od creativa, a ako neces njega, naravno creative... Imao sam i creative, i sony i sad ipod touch, ova prva dva su po zvuku 5 koplja ispred ipoda...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.