Da li neko zna da mi kaze koja zvucna bi mi najbolje pasovala u smislu best buy na Logitech z-2300 ? Cisto radi informacije, imam Gigabyte GA-M720-US maticnu plocu i evo linka na kojoj se moze detaljno videti koju integrisasnu zvucnu ima http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3006#sp , ipak bih da uzmem nesto sto ce imati efekta :) Konkretno sam razmisljao o Asus Xonar DS pa mi je onda palo na pamet da mozda malo sacekam i skupim pare pa uzmem Asus Xonar D2 za koji sam iskreno u nedoumici da li se isplati uzimati. Ali dobro, zato pitam vas koji se razumete bolje od mene :)
EAX se vise ni ne koristi, ima ga u nekim starijim igrama i to je to ...EAX nema buducnost.
Xonar D2 je sigurno opasna karta, skupa svakako jeste. Mada ne bih rekao da je best buy, pogotovo ne za Z-2300 .. Xonar DS sa druge strane deluje kao OK izbor i resenje.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.