Imam taj windows.... instaliran... i samo na njemu se deshava malo malo..kao da kad gubi kontakt ... i stavi mi dole da nemam zvuchnike! kao da stalno proverava da li imam zuvhnike pa malo malo crven kruzic i X-ic .... pomerim kabl..ono pucnu zvuchnici... i ima zvuka..pa onda opet PUC pa nema... pa opet PUC pa ima..i tako stalno... Stavim Windows XP ... sve radi normalno... uzmem druge zvuchnike.... isto..PUC ..chas ima..PUC chas nema... Na mom LapTop-u se ne deshava i drugim rachunarima koje sam sredjivao ovo se ne deshava samo na mom.... Jel mozda neko imao slichan problem? u chemu je stvar.... Zvuchnici nisu...Kablovi nisu.....Ploca nije (jer da jeste ne bi na XP radilo normalno) a da je i do Windows 7 deshavalao bi se na svakom kompu na kom sam instalirao ....... Ovo je tako chudan problem koji prvi put srecem u zivotu..... ako neko zna...hvala unapred :) Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
Ja imam istu plocu,medjutim nisam koristio zvuk sa ploce,koristim Creative X-FI karticu.Citao sam na nekim forumima konkretno za ovu plocu ,da su ljudi imali problem za zvukom.Sto kaze Raic,verovatno je problem u drajveru.Skini drajvere za zvanicnog sajta pa probaj.
100% se ne deshava.... jer sam imao 5 puta do sada xp i radi.. i 5 puta win 7 i zajebava.,.al samo na ovom kompu... i to kada mrdnem kabl..kao da je na windows 7 extraaaaa osetljiv i primeti da najmanju sitnicu ako se mrdne kabl.....al na XP radi super.... gloopost ziva...!
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
Vecina savremenih zvucnih karti (cak i onih on-board) ima...
10.11.2010. 19:56
status: user broj poruka: 10999
mogucnost autokonfigurisanja uzlaza/izlaza preko drajvera (auto detection). Zanaci, ti nesto prikljucis (maikrofon, zvucnike, muzicki instrument...) ili diskonektujes a drajver detektuje promenu stanja. Ako ti je ta opcija aktivirana, probaj da je deaktiviras...Naime, moguce je da neka, sasvim slaba pomeranja konektora na kablovima, karta detektuje kao connect/disconnect...
Re: Vecina savremenih zvucnih karti (cak i onih on-board) ima...
10.11.2010. 20:14
status: user broj poruka: 1220
Upravo to... al josh da provalim gde se to gasi :(
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
:: mogucnost autokonfigurisanja uzlaza/izlaza preko drajvera (auto detection). Zanaci, ti nesto prikljucis (maikrofon, zvucnike, muzicki instrument...) ili diskonektujes a drajver detektuje promenu stanja. Ako ti je ta opcija aktivirana, probaj da je deaktiviras...Naime, moguce je da neka, sasvim slaba pomeranja konektora na kablovima, karta detektuje kao connect/disconnect.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.