Prvo sto mi pada napamet je masa dal si lepo zalemio masu.Znaci pored tih zelenih i crvenih imas jos zica koje su masa dal si njih lepo zalemio neko hoce da napravi zajednicku masu za oba kanala pa izgubi stereo zvuk.
lepo sam zalemio,odvojio zice itd. Ali mozda sam ih pobrkao,pa na pogresna mesta sve stavio? Rastavio sam stari konektor i ono je uzas,nisam mogao da skontam gde koja boja ide,pa sam uz neku pesmu probao,i ok je,levo,desno,ali u igri je sve razbacano,umesto levo cujem ispred,umesto ispred cujem levo,mozda i desno i tako. Za mic sam skontao,ok je ispalo,radi. Nema filozofije, dve zice,tj 1 bela i ona cupava na masu. Ne znam strucno da se izrazim,ali mislim da me razumete. Pogledajte i naslov topic-a hehe
Molim vas pomagajte, samo upustvo,zuta zelena crvena,gde idu i eto :)
a ja, crvena masa, zuta levi, zelena desni kanal,ccc Slusalice imaju potenciometar,i kabl najgoreg moguceg kvaliteta,a kostaju 10000 otprilike Sta mislite o zameni kompletnog kabla,ali kad skontam kako se otvaraju slusalice :S ? Da uzmem neki kvalitetan kabl, dobre konektore i cao. Posto ovaj kabl,kada skinem izolaciju, gole su zice i od mikrofona i od slusalica, i kada stavim dzekove, mnogo jadno izgleda, kad tad ce da zvekne opet. Gde da kupim kabl,koji kabl i koje dzekove? Ako moze neki link,broj telefona...? Btw,slusalice su steelseries 5hv2 Hvala unapred
a ja, crvena masa, zuta levi, zelena desni kanal,ccc Slusalice imaju potenciometar,i kabl najgoreg moguceg kvaliteta,a kostaju 10000 otprilike Sta mislite o zameni kompletnog kabla,ali kad skontam kako se otvaraju slusalice :S ? Da uzmem neki kvalitetan kabl, dobre konektore i cao. Posto ovaj kabl,kada skinem izolaciju, gole su zice i od mikrofona i od slusalica, i kada stavim dzekove, mnogo jadno izgleda, kad tad ce da zvekne opet. Gde da kupim kabl,koji kabl i koje dzekove? Ako moze neki link,broj telefona...? Btw,slusalice su steelseries 5hv2 Hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.