Naime desava mi se kada ubacim cinc od zvucnika nista se ne dogadja...Kada ubacim opticki kabal opet nista.Nista se ne cuje,iako windows 7 sve lepo prijavljuje u uredjajima,dakle i PLAYBACK DEVICES stoje mi speakers,i digital out,medjutim samo digital mi se pojavi da je tu,i ako ga i ne povezem tu je,dok speakers je stalno siv,a u koju god rupu da gurnem bananicu nista se ne dogadja.
Drajvere sam reinstalirao,pa skinuo nove sa sajta,pa opet nista. U pitanju je realtek zvucna, Ploca asus m4a89gtd pro/usb 3
pojacalo imam yamahino i zvucnike,ali to sve naj normalnije radio,probao sam odma i nije do sistema,samo do kompjutera,i njegovih dzekova...
Problem se desio sinoc,radila je konfiguracija na integrisanoj grafici i sve je radilo bez problema. I juce igrom slucaja nabavim msi 4870x2 oc,ubodem kartu u slot i nista nece da se upali komp,pa ubacim u drugi slot,on se upali nesto se izbagovalo.Vratim sve lepo u x16 slot,kad izvalim da kada sam sve sredio nemam zvuk...Juce se sve culo,danas nista...
Jos uvek mi ne smeta,jer sam imao smrtni slucaj u porodici,pa se nista ne pali u kuci osim mog kompjutera,s`toga ne osecam potrebu za muzikom i sl.,ali to je jos uvek,ako potraje,gadno cu se posvadjati sa kompom ... :-)
Neznam sta da radim,ne verujem da je crkla zvucna tek tako.... Jer drajvere instaliram,sve radi i pokazuje normalno,jedino u koji god dzek da povezem 3.5 prikljucak nista se ne cuje niti ih prijavljuje...
Kupio sam opticki kabal,povezao pojacalo na njega,i opet nista.
Playback devices kao i windows sve vidi kao da je tu...
jedino ti dzekovi,neznam da nije mozda onaj metal od graficke mogao da podkaci neko kolo dok sam je uglavio na mesto...Neznam ni sam...
zbog cega se dogodilo ne znam, grafulja ima na sebi zvucnu pa je mozda zato, probaj da disablujes u BIOSu zvucnu kartu pa podigni win tako, pa ponovo ukljuci u BIOSu pa vidi sta se desava, ili resetuj BIOS,, mozda pomogne
format C pa ponovo instaliraj win 7 i onako je ti je spor sistem druze .)
jel sve ok sa makinom(grafom jel sljaka kako treba :))
AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 4x1GB DDR3 OCZ Gold@1600Mhz ATI HD4200 PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1
:: Problem se desio juce :: :: Naime desava mi se kada ubacim cinc od zvucnika nista se ne dogadja...Kada ubacim opticki kabal opet nista.Nista se ne cuje,iako windows 7 sve lepo prijavljuje u uredjajima,dakle i PLAYBACK DEVICES stoje mi speakers,i digital out,medjutim samo digital mi se pojavi da je tu,i ako ga i ne povezem tu je,dok speakers je stalno siv,a u koju god rupu da gurnem bananicu nista se ne dogadja :: :: Drajvere sam reinstalirao,pa skinuo nove sa sajta,pa opet nista :: U pitanju je realtek zvucna :: Ploca asus m4a89gtd pro/usb :: :: pojacalo imam yamahino i zvucnike,ali to sve naj normalnije radio,probao sam odma i nije do sistema,samo do kompjutera,i njegovih dzekova.. :: :: Problem se desio sinoc,radila je konfiguracija na integrisanoj grafici i sve je radilo bez problema :: I juce igrom slucaja nabavim msi 4870x2 oc,ubodem kartu u slot i nista nece da se upali komp,pa ubacim u drugi slot,on se upali nesto se izbagovalo.Vratim sve lepo u x16 slot,kad izvalim da kada sam sve sredio nemam zvuk...Juce se sve culo,danas nista.. :: :: Jos uvek mi ne smeta,jer sam imao smrtni slucaj u porodici,pa se nista ne pali u kuci osim mog kompjutera,s`toga ne osecam potrebu za muzikom i sl.,ali to je jos uvek,ako potraje,gadno cu se posvadjati sa kompom ... :- :: :: Neznam sta da radim,ne verujem da je crkla zvucna tek tako... :: Jer drajvere instaliram,sve radi i pokazuje normalno,jedino u koji god dzek da povezem 3.5 prikljucak nista se ne cuje niti ih prijavljuje.. :: :: Kupio sam opticki kabal,povezao pojacalo na njega,i opet nista :: :: Playback devices kao i windows sve vidi kao da je tu.. :: :: jedino ti dzekovi,neznam da nije mozda onaj metal od graficke mogao da podkaci neko kolo dok sam je uglavio na mesto...Neznam ni sam.. :: :: :: Ako neko moze da pomogne,unapred hvala ::
Pazi radi lepo sad sve,nego samo to sa zvukom me smara...
Grafika sad radi jos bolje,doduse klokovo sam procesor na 4 ghz,a grafika na default,u vantage-u 17045 poena za gpu...
Crysis full hd,entusiastic,8x aa,fps minimum 25,ovako ide preko 40 fps-a.grafika je azdaja..:-)
Mislim da nemoras da se sekiras...:-)
:: format C pa ponovo instaliraj win 7 i onako je ti je spor sistem druze . :: :: jel sve ok sa makinom(grafom jel sljaka kako treba :) :: :: :: AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55 :: Asus M4A785TD-M EV :: 4x1GB DDR3 OCZ Gold@1600Mh :: ATI HD420 :: PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequita :: 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID :: :: :: Problem se desio juce :: :: :: :: Naime desava mi se kada ubacim cinc od zvucnika nista se ne dogadja...Kada ubacim opticki kabal opet nista.Nista se ne cuje,iako windows 7 sve lepo prijavljuje u uredjajima,dakle i PLAYBACK DEVICES stoje mi speakers,i digital out,medjutim samo digital mi se pojavi da je tu,i ako ga i ne povezem tu je,dok speakers je stalno siv,a u koju god rupu da gurnem bananicu nista se ne dogadja :: :: :: :: Drajvere sam reinstalirao,pa skinuo nove sa sajta,pa opet nista :: :: U pitanju je realtek zvucna :: :: Ploca asus m4a89gtd pro/usb :: :: :: :: pojacalo imam yamahino i zvucnike,ali to sve naj normalnije radio,probao sam odma i nije do sistema,samo do kompjutera,i njegovih dzekova.. :: :: :: :: Problem se desio sinoc,radila je konfiguracija na integrisanoj grafici i sve je radilo bez problema :: :: I juce igrom slucaja nabavim msi 4870x2 oc,ubodem kartu u slot i nista nece da se upali komp,pa ubacim u drugi slot,on se upali nesto se izbagovalo.Vratim sve lepo u x16 slot,kad izvalim da kada sam sve sredio nemam zvuk...Juce se sve culo,danas nista.. :: :: :: :: Jos uvek mi ne smeta,jer sam imao smrtni slucaj u porodici,pa se nista ne pali u kuci osim mog kompjutera,s`toga ne osecam potrebu za muzikom i sl.,ali to je jos uvek,ako potraje,gadno cu se posvadjati sa kompom ... :- :: :: :: :: Neznam sta da radim,ne verujem da je crkla zvucna tek tako... :: :: Jer drajvere instaliram,sve radi i pokazuje normalno,jedino u koji god dzek da povezem 3.5 prikljucak nista se ne cuje niti ih prijavljuje.. :: :: :: :: Kupio sam opticki kabal,povezao pojacalo na njega,i opet nista :: :: :: :: Playback devices kao i windows sve vidi kao da je tu.. :: :: :: :: jedino ti dzekovi,neznam da nije mozda onaj metal od graficke mogao da podkaci neko kolo dok sam je uglavio na mesto...Neznam ni sam.. :: :: :: :: :: :: Ako neko moze da pomogne,unapred hvala :: ::
probaj sa reinstal sistema ako to ne upali da vidimo dalje sta nam je ciniti javi rezultate :)
AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 4x1GB DDR3 OCZ Gold@1600Mhz ATI HD4200 PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1
:: Jesam.Bez toga i ne ubadam karticu,crni kobajagi pci express card,i u plavom mi je grafulja.. :: :: :: Jesi stavio u beli slot vga switch card? Pise u uputstvu da to mora da se stavi ako koristis samo jednu grafichku kartu :: :: :: :: http://ixbtlabs.com/articles3/mainboard/asus-m4a890gtd-pro-usb3-890gx-p1.htm :: :: :: ::
:: probaj sa reinstal sistema ako to ne upali da vidimo dalje sta nam je ciniti javi rezultate : :: :: :: AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55 :: Asus M4A785TD-M EV :: 4x1GB DDR3 OCZ Gold@1600Mh :: ATI HD420 :: PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequita :: 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID :: :: :: Jesam.Bez toga i ne ubadam karticu,crni kobajagi pci express card,i u plavom mi je grafulja.. :: :: :: :: :: Jesi stavio u beli slot vga switch card? Pise u uputstvu da to mora da se stavi ako koristis samo jednu grafichku kartu :: :: :: :: :: :: http://ixbtlabs.com/articles3/mainboard/asus-m4a890gtd-pro-usb3-890gx-p1.htm :: :: :: :: :: ::
update DirectX-a, i instaliraj framwork sa sp-ovima. Moj drug nije imao ton dok nije instalirao poslednju verziju frameworka, a neko ovde nije imao ton dok nije update-ovao DX.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Probacu.Meni je sve to bilo updateovano,cesto prodjem kroz update 7.-ice,medjutim ko zna,mozda je do toga.Mada ne verujem,ali probacu.
:: update DirectX-a, i instaliraj framwork sa sp-ovima :: Moj drug nije imao ton dok nije instalirao poslednju verziju frameworka, a neko ovde nije imao ton dok nije update-ovao DX :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Ove instalacije ne ulaze u win updates, nego kome treba nek instalira.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: :: Probacu.Meni je sve to bilo updateovano,cesto prodjem kroz update 7.-ice,medjutim ko zna,mozda je do toga.Mada ne verujem,ali probacu :: :: :: update DirectX-a, i instaliraj framwork sa sp-ovima :: :: Moj drug nije imao ton dok nije instalirao poslednju verziju frameworka, a neko ovde nije imao ton dok nije update-ovao DX :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: Making life more tolerabl :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.