Pozdrav, trebali bi mi 2.1 zvucnici koji imaju opticki ulaz jer zelim da ih spojim sa sony ps3! Cena nebitna...Ako neko zna dobar predlog neka kucne...Hvala
Iskreno ne verujem da ima neki 2.1 sistem za komp i da ima optiku, ali ako pare vec nisu problem sto ne bi ti lepo uzeo neki AV risiver i dva zvucnika, on cak ima i hdmi pa ti ni ne treba optika, pa kasnije po potrebi dokupis jos ako recimo hoces 5.1 ili mozda 7.1, a i plus ces dobiti extra kvalitet zvuka. A mozes i da pazaris lepo Logitech Z-5500, on je 5.1 sistem, i ima optiku, ja ga imam, neces pogresiti.
E pa setio sam se jos jedne varijante, ali pod uslovom da sony kacis na lcd tv, ako je tako onda ima resenja, koliko znam gotovo 99% lcd tv-a imaju na sebi i izlaze, kako opticke tako i one klasicne, kompozitne i jos preko malih dzekova kao sto je onaj za slusalice, tako da ti je u tom slucaju lako da na tv povezes bilo koji 2.1 sistem, probao sam i radi provereno, lepo se cuje, nema nikakvih gubitaka u zvuku, probaj i sam.
Ostaje ti jos samo da se nadas da ako neko zna za 2.1 sa optikom da se javi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.