e sad znam da nema savrsenih al pronasao sam par komada koji su mi onako ok,za pare koje mislim da odvojim imam sony walkmanE43BF,3x pljas za Sony..mini perfekcija ali uvek postoji ali,imam Canyon bubuce CNR-EP8,dobar je zvuk ali visoki tonovi prste,pa me glava brzo zaboli :( nasao sam par buba pa predlozite 1.Sennheiser CX 200 STREET II 2.PHILIPS SHE9551 3.SONY MDR-J10 il dajte jos neki predlog...do 25e
:: :: Bez sekunde razmisljanja Sennheiser!! :: :: Pre par nedelja sam uzeo CX150 za 2500 u FORaudiJU i odlicne su. Imaju cist zvuk i dobar bass [za bubice :: :: Pre njih sam imao denonove AH-C252, a pre njih Koss Plug, a pre njih Sennheiser cx300,a pre njih neke sonijeve,... :: :: Sve te bube [sem CX300] sam placao 20-30e i najzadovoljniji sam sa CX serijo :: :: :: Uzmi slobodno neces pogresit :: :: :: :: :: e da :: Gde si nasao cx200 ::
senhajzer ima super zvuk ali i jedan super problem. Posle tri meseca guma oko džeka se razlabi i isti kreće da izlazi napolje i eeto tebi radosti kupovine novih sluški. Provereno ista situacija sa mx50 i cx380 sport. Razlikau ceni između ova dva modela je 30€.
Moja preporuka ide za philips koji si odabrao, a kupio iste takve na preporuku imarkovica (kolege nam sa pc berze). Ekstra sluške izuva zvuk. support normality
e sad pajsgudgud me bacas u dilemu i to zescu.... znas nije problem koje cu kupiti nisam vezan za brand nego me konkretno zanima i vek trajanja!!! @alexb pale cene,secam se pre par meseci kad sam uzimao HD201,htedoh da uzmem Sennheiser HD 437 al su bile mnooogo skuplje,sad bezveznih 500din!!!
:: :: Po specifikacijama su cini mi se iste kao moje :: :: :: Za te pare neces naci bolje :: ::
Jbg šta da ti radim :). Kažem ti onako kako jeste. Ja sam do sad bio zadovoljan sa svim philips koje sam imao. Bez obzira na model moraš ih paziti.
Zenhajzerke mx50 su živo njesra što se zvuka tiče cx380 izuvaju mozak al kratak vek imaju.
Opet kažem slobodno pazari te phiplis. Slušao sam i na soni sluškama (ok su sasvim), maxell, panasonic...philips objašnjava... support normality
:: e sad pajsgudgud me bacas u dilemu i to zescu... :: znas nije problem koje cu kupiti nisam vezan za brand nego me konkretno zanima i vek trajanja!! :: @alex :: pale cene,secam se pre par meseci kad sam uzimao HD201,htedoh da uzmem Sennheiser HD 437 al su bile mnooogo skuplje,sad bezveznih 500din!!! :: :: :: :: :: :: Po specifikacijama su cini mi se iste kao moje :: :: :: :: :: :: Za te pare neces naci bolje :: :: :: ::
ok ako tako kazes,ondak cu felips uzeti...al ima li ih igde sem u tehnomaniji...jer sam iz pustog Zrenjanina :(
:: Jbg šta da ti radim :). Kažem ti onako kako jeste. Ja sam do sad bio zadovoljan sa svim philips koje sam imao. Bez obzira na model moraš ih paziti. :: :: Zenhajzerke mx50 su živo njesra što se zvuka tiče cx380 izuvaju mozak al kratak vek imaju :: :: Opet kažem slobodno pazari te phiplis. Slušao sam i na soni sluškama (ok su sasvim), maxell, panasonic...philips objašnjava.. :: support normalit :: :: :: e sad pajsgudgud me bacas u dilemu i to zescu... :: :: znas nije problem koje cu kupiti nisam vezan za brand nego me konkretno zanima i vek trajanja!! :: :: @alex :: :: pale cene,secam se pre par meseci kad sam uzimao HD201,htedoh da uzmem Sennheiser HD 437 al su bile mnooogo skuplje,sad bezveznih 500din!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Po specifikacijama su cini mi se iste kao moje :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za te pare neces naci bolje :: :: :: :: :: ::
iskreno, ja sam jako razocaram Sennheiser bubicama, imao sam dva para izuzetno kvalitetnih bubica, na jednim se pojeo silikon posle godinu dana, na drugim se odlepio dzek od gume, zatim slova Sennheiser izlizala na obe bubice, zvuk je ok, nema tu sta, ali fizicki su nezne kao.. Prezadovoljan sam uvek ali uvek bio sa Philips silikonskim bubicama, opet bi ih uzeo posle mora promenjenih bubica...
eto eto lepo sam rekao...ako koza laže rog...nisam jedini. Ja sam mislio da je do mene. Reko sigurno se divljački ophodim prema sluškama kada crkavaju posle tri meseca...
bile su u VIP house-u (eto reklame) da se pazare philips pa proveri ko dnjih, a na buvljaku imaš razne varijante phelipes, pheloponez i ostale zajebavancije što bi reko brat Hido... support normality
:: iskreno, ja sam jako razocaram Sennheiser bubicama, imao sam dva para izuzetno kvalitetnih bubica, na jednim se pojeo silikon posle godinu dana, na drugim se odlepio dzek od gume, zatim slova Sennheiser izlizala na obe bubice, zvuk je ok, nema tu sta, ali fizicki su nezne kao.. Prezadovoljan sam uvek ali uvek bio sa Philips silikonskim bubicama, opet bi ih uzeo posle mora promenjenih bubica.. :: :: ::
Posle mora slušalica, između ostalog Sonijevih MDR raznih, oduševio sam se sa Sennheiser mx360, kupljenih u Big Blue u Ušću, tada plaćenih 2200 - već deset meseci rade odlično, dobijaju se tri para sunđera uz njih. Posle ovoga, nikad više na Sony.
e vidis malo si se zeznuo, Sony ima VRH sluske, kabl ne postoji kvalitetniji, licno sam ga testirao, nisam uspeo rukama da ga pokidam koliko je jak, mozes da se ladno obesis njime.. zvuk odlican, samo mana jako ali jako je tesko kod nas naci odvojeno bubice sa silikoncicima, gotovo da ne postoji kod nas..
:: Posle mora slušalica, između ostalog Sonijevih MDR raznih, oduševio sam se sa Sennheiser mx360, kupljenih u Big Blue u Ušću, tada plaćenih 2200 - već deset meseci rade odlično, dobijaju se tri para sunđera uz njih. Posle ovoga, nikad više na Sony :: :: ::
Uzeo sam i ja takve za 1400 u tehnomaniji pre nekih 6 meseci, bolje mi pašu te klasične bubice od onih što idu skroz u uvo, zvuk je dobar a videćemo kolko će dugo da izdrže.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Posle mora slušalica, između ostalog Sonijevih MDR raznih, oduševio sam se sa Sennheiser mx360, kupljenih u Big Blue u Ušću, tada plaćenih 2200 - već deset meseci rade odlično, dobijaju se tri para sunđera uz njih. Posle ovoga, nikad više na Sony ::
Ne znam kakva je razlika izmedju tih konkretnih modela, ali sticajem okolnosti imao sam bubice sva tri proizvodjaca. Philips ocaj (a najskuplje sam ih platio), sony znatno bolji ali prenaglasen bas, a sennheiser CX 300 zakon! Narucio sam ih preko amasone.uk i stigle su na adresu u Nisu. I evo imam ih vec godinu dana, nisu mrdnule
ha,pazi sad te cx300 ne dolaze u obzir jer imam jako male usne skoljke,tako da mi sve osim `in-ear` bubica ne pomaze,boze moj,necu nositi hd201 dok se vozim busom il setam do posla,izgledao bi ko vanzemaljac....
Jedne od najkvalitetnijih koje sam imao prilike da probam su Logitech Stealth... godinu dana sam ih drndao, nisu jedan znak nošenja pokazale... Na kraju ih prodao uz Creative Zen Vision-M jer nisam mogao da nadjem originalne njegove
Nego,reci ti nama sta si imao pre sony-a,a i pre njih i pre,pre...Nemoj reci da su ti prve sluske bile drvene i da si ih ukrao majama
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Bez sekunde razmisljanja Sennheiser!! :: :: Pre par nedelja sam uzeo CX150 za 2500 u FORaudiJU i odlicne su. Imaju cist zvuk i dobar bass [za bubice :: :: Pre njih sam imao denonove AH-C252, a pre njih Koss Plug, a pre njih Sennheiser cx300,a pre njih neke sonijeve,... :: :: Sve te bube [sem CX300] sam placao 20-30e i najzadovoljniji sam sa CX serijo :: :: :: Uzmi slobodno neces pogresit :: :: :: :: :: e da :: Gde si nasao cx200 ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.